Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 13
Inactief profiel

In de verte

de eerste van deze winter . wel ver weg. De bewerkte foto's van de ijsvogel worden niet verwijdert. Dit is volgens Jeroen vd broek toegestaan op zeelandnet. Het is maar dat jullie het weten.

18 reacties

Chinta 28 January 2014
Allereerst een mooie foto ook al is het in de verte!! ik heb nog nooit een uil weten te fotograferen. Wat betreft die foto's, dat vind ik bespottelijk meneer Jeroen vd Broek!!!!! Als ik een foto plaats waarin ik me vergist heb dan kan ik Zeelandnet verzoeken deze weg te halen. Deze foto's zijn geplaatst onder jouw naam dus zijn ze van jou, weg er mee zou ik zeggen. Die foto's staan nu wel in jouw album, waaraan je je dus blijft ergeren. Maar er is wel meer mis met de fotosite van Zeelandnet. Kun je begrijpen dat een foto die het bekijken niet waard is over de duizend keer wordt bekeken? en prachtige foto's volledig weggestemd worden? Pure jaloezie. Sterkte Gieneke met de plaaggeest van Zeelandnet.
Gieneke 28 January 2014
Dank voor je geweldige support Chinta !!
corine o 28 January 2014
Wow..je hebt er een weten te spotten. Gaaf!! Ver of niet, geweldig om er weer een te zien. Inderdaad jammer dat ze de 2 foto's niet verwijderen. Ik heb het ook een keer meegemaakt en het is zeer ergerlijk.
Hans Huvers 28 January 2014
Men gaat toch niet in andermans foto's zitten knoeien zeker!!!
Bladerunner 28 January 2014
helaas is deze fotohoek een plek geworden waar idioten menen alles te kunnen doen en schrijven, ik doe er niet meer aan mee. geniet nog wel steeds van het moois wat zich aandient, maar pas ervoor om beledigd te worden
ves63 29 January 2014
Geweldig plaatje ..Dat mensen zo iets kunnen doen ....onbegrijpelijk...ik sta ook op de punt om te stoppen als het zo doorgaat..heb genoeg van dat iemand mijn werk bespottelijk vindt
hawi 29 January 2014
Uiterst vervelend, maar we laten ons toch zeker niet wegpesten?!
Gieneke 29 January 2014
Precies Hawi. Zo denk ik ook. Ik laat mij door deze zielige types niet wegjagen. Eerlijk gezegd word ik er alleen maar dwarser van.
Adri Joosse 29 January 2014
Mooie foto Gieneke. Aan alle fotografen: Gewoon blijven doorgaan met het plaatsen van foto's.
ivogil 29 January 2014
Prachtig om de uil weer te zien. Laten wij vooral van elkaars foto's blijven genieten. Van Zeelandnet valt het mij tegen dat men de foto's niet verwijdert terwijl er door de orginele maker wel om gevraagd wordt.
frank1958p 29 January 2014
mooie foto.Gieneke.ik vind het ook erg voor je .jij maakt mooie foto.s en sommige figuren die willen dan via jou talent een wit voetje halen .ik snap ook niet dat die foto.s niet verwijdert worden.mijn foto.s waren wat minder in het begin kreeg ik van die akelige reakties dan wilde ze die reakties niet verwijderen .maar ga vooral zo door en laat je niet er onder krijgen je bent toch beter dan die zielige types.!!!!!
Piet de Poorter 30 January 2014
Proficiat Gieneke met de eerste Velduil 2014. Belachelijk wat er met je foto is gedaan door e.o.a. individu, ik zou op zijn minst eisen dat je naam wordt weggehaald. En het zou sportief zijn als deze persoon onder de betreffende foto's zijn excuses plaatst.
Gieneke 30 January 2014
Frank en Piet DANK jullie wel voor jullie reacties. Ik heb nog een mail naar Zeelandnet gestuurd. Eerlijk gezegd verwacht ik daar niets van. Frank ook ik heb heel wat grofs over mij heen gekregen. Dit wordt toegestaan. Zegt wel wat over de personen achter deze site.
Chinta 30 January 2014
Ik heb ook nog een mailtje gedaan, hoop dat velen mij zullen volgen en daarmee hopende dat ze er wat aan gaan doen. En niet net als toen met het forum de boel opdoeken. Zou erg jammer zijn. Maar daar is kennelijk degene achter de pesterijen op uit.
Gieneke 31 January 2014
China super.. Wie weer helpt als wij maar genoeg tegengas geven. Dank je wel. Grt Gieneke
Chinta 31 January 2014
Gieneke, als ik jou was zou ik het nogmaals goed uitleggen dat de foto onder jouw naam is geplaatst. Dit is het antwoord op mijn mail. Ik heb inmiddels al weer een mail terug gedaan en hopelijk wordt het nu wel begrepen. Het waardeer en sterrensysteem is niet waterdicht. Er zullen altijd mensen zijn die er genoegen in scheppen dit te misbruiken. We hebben het bovendien nodig om de pagina's met populairste foto's en meest bekeken foto's samen te stellen. We merken ook dat 95% het wel goed gebruikt en door deze bezoekers bijzonder wordt gewaardeerd. In onze regels staat vermeld dat geplaatste foto's door iedereen overgenomen mogen wordt (mits niet commercieel gebruikt) en opnieuw bewerkt kunnen worden. Worden deze bewerkte foto's in het prive album van de fotograaf gezet of wordt alleen de naam gekopieerd zodat het lijkt dat de fotograaf deze heeft ingediend?
Gieneke 31 January 2014
Dank je wel voor je inzet Chinta. ik heb nogmaals een e-mail gestuurd. ik ben benieuwd wat voor reactie ik daarop krijg.
Addie melis 01 February 2014
OOOOOOOOOh wat mooi zeg ,prachtig zo in de verte in zijn biotoop ,eindelijk weer eens een velduil gezien dat is genieten he!!!!!!!!!! Gieneke ben een beetje laat met reageren ,een paar dagen niet naar de foto,s gekeken ,we waren steeds weg ,gr Addie.

Trefwoorden
velduil