Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 7
Chinta

Bloemetje buiten

Piepklein bloemetje in mijn tuin, eindelijk zon en droog!!

5 reacties

hawi. 19 May 2013
Kan het zijn dat je deze foto iets teveel gecropt hebt Chinta? Op deze foto is duidelijk chromatische aberratie te zien (effe googlen ;-) terwijl dat op je bloemetje binnen van laatst niet aan de orde was. Neem me m'n goedbedoelde kritiek niet kwalijk a.u.b.
Chinta 19 May 2013
Hawi ik heb hem inderdaad gecropt maar op de laptop was er niks aan de hand en na het plaatsen zag ik bij het vergroten van de foto inderdaad dat er iets niet goed was. Helaas kun je je foto er niet afhalen anders had ik het gedaan. Is niet erg hoor...opbouwende kritiek is altijd welkom. Ik had het er nog bij willen zetten maar had geen tijd meer.
hawi. 19 May 2013
Je ziet het ook pas als je de geplaatste foto vergroot. Het is inderdaad definitief als je em hier plaatst, alhoewel.....toen onze jongste dochter nog jong was, wilde ze d'r mama verrassen en heeft toen, zo jong als ze was, een in haar ogen fraaie foto van haar moeder op zeelandnet/fotosite geplaatst. Je snapt dat daar de nodige minder plesante reacties op kwamen :-))) Moeders helemaal in paniek en heeft het na een belletje toch voor elkaar gekregen dat de foto verwijderd werd, m.a.w.......er is wel een manier. Goh....het begint hier een beetje op een verhalensite te lijken.
Chinta 19 May 2013
Ik heb ook al eens een foto laten verwijderen, had ik per abuis mijn e-mailadres geplaatst. Nou dat was dus niet echt de bedoeling. Maar het zou handiger zijn als je ze zelf kon verwijderen, Ik heb al mijn foto's in aparte mappen staan dus zal niet vlug een familiefoto onder de noemer kiekendief of iets dergelijks plaatsen. Maar overigens wel heel erg lief hoor van je dochter ;-)))
clochard 19 May 2013
Mooie compositie Chinta!!! De scherptediepte vind ik ook erg mooi!! Ik heb hier ook wel eens last mee gehad en weet niet hoe ik het toen heb opgelost... Heb je wat aan, he;-(?! Weet wel nog dat het na het croppen gebeurde zoals Hawi al zegt. Na het croppen en verkleinen doe ik wel nog even ruis reduceren en na-verscherpen. Kunt het eens proberen. Gezien je andere foto's ligt het in ieder geval niet aan het materiaal;-)

Trefwoorden
bloem tuin