Webmail

Kies je webmail

Omdat ZeelandNet ook DELTA webmail aanbiedt, vragen we je eenmalig je voorkeur op te geven.

  • 5
Maria.

Joziens parkje

8 reacties

Chinta 24 March 2013
Niet Maria's parkje? Mooie foto!
Jozien Wolff 24 March 2013
Ik denk dat we het maar om moeten dopen naar Maria's parkje.
Maria 24 March 2013
Haha, Chinta, ja ook een beetje van mij nu; maar Jozien heeft het me uitgelegd waar het was, dus vandaar..
Chinta 24 March 2013
Aha! van die afspraak weet ik natuurlijk niks af . Waar is het? dan kunnen we het straks weer omdopen ;)
Maria 24 March 2013
Hahah....Chinta, het is in Goes. Vanaf de ringbaan oost ga je de Louise de Colignylaan in en dan ben je bij De Horst; een seniorenflat. Daar is ook het parkje. Klein, maar geweldig leuk!!! Haha, en koud dat het was!!!!
Chinta 24 March 2013
Bij de Valckeslotlaan ongeveer? Dan zit je ook zo bij de Hollandsche Hoeve toch? Dat het koud was geloof ik graag, ik heb er nu wel een beetje genoeg van eerlijk gezegd.
Maria 24 March 2013
Ja, in de buurt van de Valckeslotlaan...als je Google Maps doet en je typt De Horst in zie je gelijk waar het is.Ik was Jozien heel dankbaar voor de uitleg, want ik ken heel Goes niet (ik woon in Vlissingen).En ja, ik slaag ook niet voor deze cursus "Hoe word ik Eskimo"....
Chinta 24 March 2013
Maria ik heb er gewoond en ik weet de helft niet in Goes dus wat dat betreft kunnen we elkaar de hand geven. Maar bedankt voor de uitleg, als ik er een keer in de buurt ben zal ik mijn camera mee brengen :)) Ik hou het voorlopig met dit weer maar een beetje op Walcheren, ben een koukleum weet je. Niet te ver uit de buurt. Dus ik ben ook gezakt voor het examen.