Hoofdafbeelding

Roompot

Gasten genieten bij Roompot van een welverdiende vakantie. Ze willen beschikken over alle  gemakken die daarbij horen, ook snel internet en digitale televisie. Maar de infrastructuur op een vakantiepark is niet dezelfde als die in een woonwijk. Dat maakt het creëren van een goedwerkend netwerk voor ruim drieduizend accommodaties een spannende uitdaging die Roompot en ZeelandNet samen aangingen.   

Samen zoeken naar oplossingen

De technische mensen van Roompot en ZeelandNet brachten de bestaande infrastructuur in kaart. Voor elk park zochten ze samen naar de beste mogelijke oplossing. Daarbij werd niet alleen gekeken naar de technische (on)mogelijkheden, maar bijvoorbeeld ook naar de mate van onderhoud die een oplossing zou vergen.

Internet tot op het strand

Naar volle tevredenheid van de gasten zijn inmiddels alle Zeeuwse accommodaties van Roompot voorzien van internet met minimaal 20Mb en digitale televisie. Zelfs de vakantiehuisjes op het strand bij de Banjaard!

Hospitality tv

Roompot en ZeelandNet werken nu gezamenlijk verder aan nieuwe diensten, zoals hospitality tv. In de nabije toekomst kunnen de gasten van Roompot met één druk op de afstandsbediening niet alleen een televisiekanaal uitkiezen, maar ook een film huren, kijken wat voor weer het wordt, een tafeltje in de bistro reserveren, de parkactiviteiten bekijken en een pizza bestellen én betalen.  

Daarom kiest u voor ZeelandNet

  • Beste provider van Nederland
  • Partner voor ondernemers
  • Beste service en netwerk
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Van en voor Zeeuwen

Direct contact met onze klantenservice? Bel 0118 - 22 55 55

(ma-vr 08:00 - 21:00 / za 09:00 - 13:00)