Weerbericht zondag 15 september

21º
22º
23º
21º
21º
22º
25º
23º
4 4 4 4 4 3 4
  • Hoog water {{ hoogWater1VanPlaats }} - {{ hoogWater2VanPlaats }}
  • Laag water {{ laagWater1VanPlaats }} - {{ laagWater2VanPlaats }}

Morgen bewolkt en regenachtig

Laatste update: 20:09
  • Temperatuur {{ weerVandaagVanPlaats.minimumtemperatuur }}º / {{ weerVandaagVanPlaats.maximumtemperatuur }}º
  • Wind: {{ weerVandaagVanPlaats.windrichting }} {{ weerVandaagVanPlaats.windkracht }}
  • Neerslagkans: {{ weerVandaagVanPlaats.neerslagkans }}%
  • Neerslag: {{ weerVandaagVanPlaats.neerslagsom }} mm

Vanavond kan op meer plekken in het noorden een beetje lichte regen of motregen vallen. In de nacht valt in de noordelijke helft van het land valt af en toe regen. In het zuiden blijft het op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur ligt rond 13 graden.

Vanavond kan op meer plekken in het noorden een beetje lichte regen of motregen vallen. In de nacht valt in de noordelijke helft van het land valt af en toe regen. In het zuiden blijft het op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur ligt rond 13 graden.

Morgenochtend is het bewolkt en vooral in het midden en noorden valt af en toe regen. In Zeeland, Noord-Brabant en Limburg blijft het grotendeels droog.

Morgenmiddag kan overal een beetje regen vallen. Vanuit het noordwesten wordt de neerslag meer buiig met tussendoor droge perioden. Ook kan nog even de zon doorbreken. Het wordt 16 graden in het noorden tot lokaal 21 in het zuidoosten. De wind draait van west naar noord en is zwak of matig van kracht.

Morgenavond is het op een lokaal buitje na droog. Het is wisselend bewolkt. In de nacht naar dinsdag is het op de meeste plaatsen droog. Langs de noordkust is kans op een lokale bui. Verder kan in het binnenland regionaal mist ontstaan. De minimumtemperatuur ligt rond 10 graden.

Dinsdag wordt op veel plaatsen een droge dag. In het noorden en noordoosten is kans op een enkele bui. Het is wisselend bewolkt met in het zuiden vaker zonneschijn dan in het noorden. Het wordt 16 graden op de Wadden en 18 graden in de zuidelijke helft van het land. De wind is veelal matig en waait uit het noordwesten.

Woensdag komt de temperatuur nog iets lager uit met maxima van 15-17 graden. Er waait een matige, aan zee vrij krachtige, wind uit het noordwesten tot noorden. Het weerbeeld bestaat uit een mix van wolken en af en toe zon. De kans op regen is klein.

De dagen daarna blijft het droog, wordt het zonniger en ook warmer. De kans is groot dat het volgend weekend weer ruim 20 graden wordt. Mogelijk stijgt het kwik in het zuidoosten lokaal zelfs naar 25 graden.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van het weer? Volg dan ons nieuwsblog.

{{ getijdeFaseVanPlaats }} water. {{ komendGetijdeVanPlaats }} om {{ komendGetijdeTijdVanPlaats }}

Zonsopkomst en waterstanden {{ plaatsNaam }}

Zonsopkomst 07:21
Zonsondergang 19:57
Hoog water {{ hoogWater1VanPlaats }} - {{ hoogWater2VanPlaats }} -
Laag water {{ laagWater1VanPlaats }} - {{ laagWater2VanPlaats }} -

Zeeuwse weerfoto's

Bekijk alle weerfoto's
De onderwaterwereld is aan de afwas
hpladdet@zeelandnet.nl
Oostkerk, Middelburg
Rob Gellman
In de vroege ochtendzon.
Adri Joosse
wasweer in zeeland
wiebeke
Zonsopkomst boven Oost-Souburg.
adri joosse
Ondergaande zon.
adri joosse