zoete jihad

Welkom op mijn weblog

de moord op theo

2 reacties
de moord op theo

Nu dik een week na de moord op theo van gogh, heb ik mijn gedachten allemaal wel een beetje op een rijtje staan m.b.t. het oordelen van de moord.

IK WIL NIET OORDELEN en zal dat dus ook niet doen. Waarom moet ik iets vinden over de moord op iemand? Mij werd dat ook niet gevraagd bij de moord op pim fortuyn. Ik wist dat theo fout deed en dat haywan banali (je weet wel die aap-vrouw van de vvd) hier mede schuldig aan was. Voor de moord had ik een mening en ben tot de conclussie gekomen deze mening niet te veranderen, waarom zou ik? Van mij mogen ze dat wijf nog steeds overhoop knallen en ben niet rouwig over de dood van theo.

Er zijn wel heel veel vragen maar laat mezelf berusten in het fijt dat deze vragen door geen 1 niet-moslim beantwoord kan worden en maak me dus geen verdere illusies dat ze ook beantwoord worden.

De kern van al die vragen werd reeds eerder al beantwoord nl. er word door de kafr met twee maten gemeten.

Ik hoef alleen maar een site van de vn te verkennen om te zien hoe het gaat met veroordelingen naar isral en hoe dit verdoemde land samen met amerika handelen.

En om in eigen land te blijveneen half jaar geleden werd er door de aivd gewaarschuwd stigmatiseren van moslim jongeren (cq. Marokkaanse jonegern) een voedings boden voor extremisme kan zijn..dit werd naar de prullenbak verwezen door het kabinet en regering. Moet je die dropjes zien nu: ze weten niet hoe hard ze moeten uitvallen naar de aivd, alsof hun alles kunnen voorkomen krijgen ze nu de zwarte piet toegspeeld.

 

Maar het is gewoon zo. Reeds vanaf de perikelen in diverse zwembaden een anderhalf jaar geleden, veroorzaakt door Marokkaantjes, zijn marokkanen vrijwel geen dag uit het nieuws geweest. Er is stelselmatig een kwade vinger naar de Marokkaanse gemeenschap gewezen alsog de gehele gemeenschap de oorzaak is van alle straat criminaliteit.

Is dit een reden voor radicalisring?? JA zeg ik, dat is het,

Is dit terechte reden? NEE, dat is het niet.

Ik vind het alleen erg dom van de media dat ze zo stigmatiserend te werk is gegaan. Het waren altijd Marokkanen wanneer de Marokkaan negatief in beeld kwam, het waren nooit Nederlanders wanneer zij negatief in beeld kwamen.

Tebvens kwamen ze niet alleen op het nieuws, nee, deze papagaaien-media moest het ook ff breed uitmeten op 2 vandaag vervolgens netwerk, nog eens op nova, dan kwam rondom 10 nog ff en als klap op de vuurpijl word er nog is aandacht besteed bij stand.nl en het lagerhuis

Keuze genoeg dus om 5 van de 7 dagen van de week te vullen met het onderwerp Marokkaanse jongeren

 

Dit vrat me op als Nederlander zijnde.

Over haywan banali (daar heb je die aap weer)  sprak keer op keer over onderwerpen die over der islam gingen. Een ander onderwerp weet ze blijkbaar niet. Zij irriteerde me van meet af aan. Toen de film submission.

Snapt men niet dat ze hierin te ver is gegaan?

Je mag zeggen wat je wilt.uiteraard maar waar zijn de normen en waarde van jpb?

En sinds wanneer mag je leugens verkondigen die zonder gedegen onderzoek klakkeloos door intelligente mensen uit het kabinet als waar aangenomen worden?

De leugens die ze liet zien met heilig schennis?

Mohammed b had in 1 opzicht zowiezo wel gelijk.ze zal zich kapot slaan op de islam.

Ik ben de leugens, listen en bedrog van de kafr zat, het interesseert me niet wie er dood geschoten word voor leugens die ze voortbrengen over de islam. Ze hoeven van mij geen reaktie te verwachten om dingen te veroordelen zoals de moord op tvg, waarom?

Ze hebben mijn geloof stelselmatig beschimpt met leugens, ze hebben mijn moslim broeders met leugens een oorlog in de strot geduwd (irak). Ze moorden mijn broeders en zusters uit in Palestina en stoppen ze in kampen maar mijn Nederlandse regering veroordeeld die niet.

Wat willen ze bvan mij? Dat ik mijzelf op ga zetten tegen mijn broeders en zusters die voor hun geloof vechten?

NO WAY!

 

Terecht of onterecht die moord, ik laat me er niet over uit.

Ik wil alleen mijn moslim broeders en zusters waarschuwen maar alleen als moslim voor moslims uit vrees voor mijn heer, de almachtige de genadevolle.

Wij moslims moeten waakzaam zijn voor verderfelijke spelletjes van sjaitaan. We moeten niet denken dat sjaitaan alleen komt via alcohol en ons influisterd naar de disco te gaan en slecht6 te kleden. We moeten ons goed realiseren dat ze ook proberen ons in te fluisteren TE extreem te worden. Allah heeft niet gezegt dat we de wetten van Nederland moeten overtreden en wanneer je toch tot dat over gaat, denk ik dat je heel goed en diep moet overdenken waar je mee bezig bent. Mohammed b, ik mag niet oordelen, maar hiuj deed geen poging tot vluchten. Hij wilde sterven.wel,, dit si zelfmoord naar mijn mening. Moge Allah mij vergeven als ik dit mis heb maar ik zie dat zo op dit moment.

 

Zonder in de kont van de kafr te kruipen en zonder het voor hun op te nemen denk ik wel dat BLINDE extremisme met wortel en tak uitgeroeid moet worden. Jammer dat de meeste kafrs denken dit te kunnen doen en gaan bijna blind met de botte bijl te werk.

Ik denk dat ik een uitstekende oplossing heb dat uiteraard geen eind oplossing is maar een goed begin. Een vriend van mij is net terug uit engeland en als je ziet hoe men moslims behandelen daar.

Er hangen vlaggen met eid moebarak langs de straat. Er werden magazines uitgedeeld voor al eid. Allemaal kleine dingen maar ze doen een moslim goed.

 

Je kunt de takken afknippen maar het onkruit groeit des te harder, het is alsof ze gesnoeid word.

Je kunt de stam omhakken maar het onkruid komt sterker boven als dat ze daarvoor was.

Je kunt de wortel kapot slaan maar ja: onkruid vergaat nu eenmaal niet

 

Men moet de wortel niet voeren en droogleggen!        

De voeding is haat zaaien naar de islam. Stelselmatig de islam beschimpen en respectloos columns schrijven. Ongegeneerde films maken waarvan de heilige schriften beledigd worden.

 

Zeg wat je denkt en doe vooral wat je zegt maar realiseer dat je daarna niet gewetenloos de schuld op de reacties, die hiervan het gevolg zijn, de schuld kan geven.

Actie vraagt om reactie en al is het voor jezelf onlogisch en niet correct, om het te leren begrijpen zul je de islam moeten ontdekken en onderzoeken. Dat is niet gemakkelijk en wekt weerstand op, begrijpelijk maar wat is wat je wilt?

Met assimilatie van de Marokkaan en het ombuigen van de islamitische teksten zul je er echt niet komen en zul je  stuk slaan op de prachtige diamant die islam heet!

2 reacties

wat ik nu zo jammer vind dat je de discussie niet met open vizier strijdt.Je blijft je verschuilen achter een naampje en je bent blijkbaar bang je zelf bekend te maken.
fredericio Crämerius

12 August 2005 om 11:11

Uhum uhum uhum
wijari

08 August 2006 om 17:19

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.