zoete jihad

Welkom op mijn weblog

de nieuwe bijbel (vertaling)

0 reacties
de nieuwe bijbel (vertaling)

Gefeliciteerd christen makkers met jullie nieuwe bijbel vertaling.

Het maakt me zeer gelukkig dat jullie christenen zich met een kluitje het riet in laten sturen. Het klinkt wat cynisch en is ook als zodanig bedoeld maar wel met alle respect, u bent immers iemand van het boek (bijbel, koran of thora).

Ik ben zo verheugd vanwege het feit dat me na ontelbare andere keren, andermaal bevestigd word hoe goed en waar de koran en de islam is.

 

In de islam valt er (ook) te discussiren over vertalingen vanuit het Arabisch maar er is 1 groot duidelijk verschil en dat is dat de originele Arabische tekst nooit en te nimmer is veranderd en ook niet zal veranderen. Wanneer er dus, als de aarde dan nog bestaan mag insha Allah, over 500 jaar een nieuwe Nederlandse vertaling moet komen vanwege nieuwe spelling of modernere taal gebruik dan kunnen we ons wederom nog steeds op de authentieke tekst storten. Ik vraag me werkelijk af waar men het lef vandaan haalt als christen om hun, toch heilige boek zo te gronde en te schande te brengen.

Het is toch ongehoord dat je het woord witte kleding veranderen gaat feest kleding?

 

Nee, men behoort een heilig boek niet te veranderen, het is sjaitaan (satan) die onder jullie gelederen rond draaft. Allah (god) waarschuwt immers voor de verderfelijke invloeden van sjaitaan (satan) die alles schoonschijnend heeft gemaakt. De ontwortelde christelijke cultuur die zich omgetoverd heeft tot het hedendaags en niet minder moderne cultuur-christelijke fundament, heeft zich heden ten dage ontpopt als een dwalend schaapje die snel door de herder op het rechte pad behoort gebracht te worden.men hoeft zich als christen niet weg te stoppen zoals de persoon bij het journaal al zei over het voorbeeld van juda. waar in de oude bijbel staat dat juda bij zijn schoondochter vraagT: "ik wil tot je ingaan". zo staat er in de nieuwe versie: "ik wil van je diensten gebruik maken".......................men noemt dit ook wel "geschiedt vervalsing"

 

Ik hoop dat de subtiele christelijke leer er wel een methode voor kan bedenken om deze misstap weer recht te trekken zo goed en zo kwaad als dat gaat hoewel ik als moslim eigenlijk beter weet. Het woord van god kunt u immers alleen nog in de koran terug vinden

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.