zoete jihad

Welkom op mijn weblog

geheugen opfrissertje

2 reacties
geheugen opfrissertje

om maar gelijk even een "valse start" te maken breng ik u terug in uw geheugen van de afgelopen maand.

enig idee nog hoeveel u het marokkaanse gezin uit Utrecht heeft gezien toen ze opgepakt werden voor vermeende terroristische aktiviteiten buitenom het dagelijkse nieuws? nee?

enig idee dan hoeveel keer de diamant buurt op het net voorbij raasde om u in te peperen dat de marokkaanse jeugd, dit maal in amsterdam, weer bezig was?

buitenom dat ik het niet geloof dat er een 16 1700 "criminele hangjongeren" van marokkaanse afkomst aktief zijn in amsterdam om de boel te verzieken, vraag ik mij terdege af welke prioriteiten er op nagehouden worden in nederland omtrent gevaarlijke situaties.

Terreur lijkt een eind weg, ook Irak ligt niet naast de deur en Afghanistan zijn we bijna vergeten. Hoewel Donner ons inpepert niet al te veel waarde te hechten aan onze rechten en vrijheden bij het inleveren daarvan ter bevordering van;  jawel nu noemt men het in ditgeval de rechtstaat en democratie, heeft men na een uitgebreide televisie marathon van "2-vandaag---netwerk---nova" misschien nog  "knevel---b&w caffee------buitenhof tv", dit al snel weer vergeten en gaat men weer over op de orde van de dag nl [email protected]#%-marokkanen.

menig marokkaan zou, wanneer hij eens een keer contact zou kunnen leggen met de nederlandse gemeenschap, u vertellen dat er een tweedeling in de maatschapij dreigt met als voornaamste reden de keer op keer negatieve publiciteit in de media. Gek toch ook dat de aivd ongeveer een half jaar geleden dit ook gemeld heeft maar dat hier niet of nauwelijks aandacht aan word geschonken. sterker nog, dit werd de prullenbak verwezen! Ik uit mijn bezorgtheid omtrent het feit dat de aivd niet geheel serieus genomen word door "de kamer" maar dat ik mijzelf wel moet laten fouilleren op het centraal station te amsterdam wanneer diezelfde aivd ons gewaarschuwd heeft voor een mogelijke terroristische dreiging. Moet in dit geval de aivd wel serieus genomen worden? ik denk het wel maar vraag me af hoe je zonder consequentie een oorlog kunt winnen.

Deze consequentie ga ik nu aan de kaak stellen na die treurige televisie marathon over de diamant-buurt. Na kanaleneiland, schilderswijk en millingsbuurt, hebben we er weer 1 bij die in ons geheugen gekerft is door de media als een buurt die verknald word door k#% marokkaantjes......

2 reacties

Een paar vragen: Hoeveel criminele hangjongeren van marokkaanse afkomst denk jij dan dat er aktief zijn? Hoeveel vind jij dat er aktief mogen zijn? Denk je dat het de taak is van nederland om orde op zaken te stellen in deze? Denk je dat het de taak is van de marokkaanse gemeenschap om binnen hun eigen gelederen de verziekers een halt toe te roepen om zo die tweedeling te voorkomen? Hoe gaat de marokkaanse gemeenschap dit probleem oplossen? Hoeveel k#% marokkaantjes zijn er nodig om een forum te verzieken?
Cartouschke ©

28 October 2004 om 12:27

Geen idee hoeveel, weet jij dat van hangjongeren van Nederlandse afkomst? Volgens mij is dat van beide groepen wel ongeveer 90%. Elke puber zoekt elkaar op en dat gebeurt veel buiten want een ?hangplaats? is er vaak niet. Een Marokkaan is daarin niet veel anders dan een Nederlander Van mij mogen ze allemaal actief zijn, dan zijn ze gelijk van de straat. Natuurlijk is het de taak van Nederland (je bedoeld politiek?) om orde op zaken te stellen, wat anders? Vanmarokko ofzo? Ik denk niet dat het de taak is van de Marokkaanse gemeenschap om in te grijpen maar denk dat ze wel een bijdrage kunnen leveren. Hoe de Marokkaanse gemeenschap dit doen gaat? Weet ik veel, vraag het ze. Maar stel je gerust, ze gaan dit niet (alleen) doen. Hoeveel van die Marokkaantjes nodig zijn om het forum te verpesten????..weet niet, misschien zijn er drie wel genoeg????
ribaat

29 October 2004 om 08:26

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.