Houtvermaken

Welkom op mijn weblog Wannes is mijn naam

Afbreekmesjes

0 reacties

Afbreekmesjes gebruik ik regelmatig bij houtbewerking, maar ze waren op en wij op stap naar de winkel , eerst naar bouwmarkt A. Naar de mesjes gezocht en het merk dat wij zochten hing in het rek,  goed de prijs in ons opgenomen en vervolgens naar bouwmarkt B en kijken of ze daar ook hingen en wat ze kosten.

Dat is mooi, hier waren ze een ietsje pietsje goedkoper en van het merk dat wij wilden kopen. Wij met de mesjes naar de kassa, betaald en de koop was gesloten.

Buiten de winkel de kassabon bestudeerd en ik zeg tegen mijn vrouw, we zijn duurder uit als bij bouwmarkt A, we hebben zeker niet goed opgelet bij de prijs in het rek. Wij terug de winkel in en keken nu extra goed naar de prijs en de streepjescode, onze ogen waren nog goed en we hoefde niet naar de brillenboer.

Wij naar de mopperbalie met de mesjes, kassabon en ons verhaal.

Iemand van het personeel ging kijken en wij er achteraan naar het rek waar de mesjes hingen. Er werd nog iemand bij gehaald van de afdeling en toen kwam de aap uit de mouw, aan de kassa waren de prijzen verhoogd maar in het rek nog niet.

Een prijs verhoging voor dit ene product van circa 10 % !!!!!!!!

Te hopen dat de pensioenen ook zo veel stijgen.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.