Houtvermaken

Welkom op mijn weblog Wannes is mijn naam

Langs het trottoir

0 reacties
Langs het trottoir

Om niet in gewicht toe te nemen wordt er regelmatig gewandeld. Tijdens een van mijn wandelingen ligt er op het trottoir wat huisraad wat opgehaald zal worden.

Daar ligt een kapotte stoel, stukken van een kast en wat onherkenbaar spul.

Maar tegen de heg staat een grote plaat triplex, waarschijnlijk de achterkant van een linnenkast en ziet er keurig uit en is niet kapot.

De auto gehaald en geprobeerd de plaat er in te krijgen, maar de auto is te klein, of zo je wil de plaat te groot. Hoe krijg ik de plaat nu thuis, lopend gaat niet daar is de plaat te groot voor of m’n armen te kort. Terug naar huis en vond het jammer dat de plaat nu naar het afval depot zou gaan.

Thuis zie ik de fiets staan en gaat er bij mij een lampje branden, misschien kan ik de plaat triplex op de trapper zetten en dan naar huis lopen.

Was precies op tijd terug want de gemeente was ondertussen ook aan het laden, ik gaf te kennen dat ik die plaat triplex graag mee wilde nemen, vonden ze prima, hielpen mij met de plaat en vroegen of ik nog meer wilde.

De plaat is van goede kwaliteit maar de kleur valt wat tegen en het triplex  is wat dikker  als gebruikelijk dus wat meer zaagwerk.

Heel tevreden met deze ochtendwandeling.

0 reacties

- Er zijn nog geen reacties geplaatst.Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.