blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

vergeten

2 reacties

het is al half 4 geweest en opeens kom ik er achter dat ik vergeten ben een blogje te schrijven. ik weet dat het geen verplichting is dat elke dag te doen, maar ik dwing me er toe. anders zou ik enkel schrijven als er allerlei negatieve dingen gebeuren en zo negatief ben ik nu ook weer niet.

vandaag een rustig sudderdagje tot nu toe. gisteren ook, alleen zaten we gisteren met zijn tweetjes te sudderen. ik wilde een spel spelen op de site waar dochter voor werkt en die bleken niet beschikbaar te zijn. plichtsgetrouw als ze is begon ze direct te werken en druk te mailen. internet heeft zo zijn voordelen, maar zeker ook nadelen.

woensdag gaat dochter voor 5 dagen naar finland, waar het hoofdkantoor van die spelletjes site gevestigd is.  ze neemt kadootjes mee voor haar bazen daar, zoals een zak pepernoten. toch weer een voordeel dat die hier zo vroeg al in de winkel liggen. ondertussen ken ik al wat finse woorden, niet dat ik daar veel mee kan doen, maar toch leuk. zo ken ik behalve engels, frans, duits en spaans ook een paar woorden gaelic, italiaans, roemeens, maleis en hebreeuws. ik kon zelfs een paar woorden cherokee, maar omdat ik nooit een cherokee meer spreek ben ik dat ondertussen vergeten.

ik ga weer verder met sudderen en wens jullie nog een mooi restje zondag. tot morgen.

2 reacties

 

Wens je een fijne sudderdag Roosje, ik sudder met je mee.

Een warme groet van Trien. (da`s voor `t sudderen he)

my.

07 September 2008 om 15:50

Dag Rosa, nog een fijn stukje zondag. Liefs.
buitenkans

07 September 2008 om 16:09

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.