blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

zoek

3 reacties

mijn dochter was me gisteravond kwijt. ik was vergeten te zeggen dat ik naar een vergadering moest. had het wel op msn gezet, maar volgens haar stond daar niks. vanmorgen had ze via msn al wat berichtjes gestuurd of ik z.s.m. wat wilde laten horen, maar ik dacht dat die van gisteravond waren en had niet gereageerd. om 9 uur belde ze, trillend van de zenuwen.

dat ik 4 1/2 jaar geleden opeens in het ziekenhuis lag zonder dat ze van iets wist heeft er diep ingehakt. het was op een donderdag en vrijdags zou ze  naar huis komen, dus haar vader dacht dat is dan vroeg genoeg om het te vertellen. wat hij vergat was dat dochter en ik elkaar elke dag op msn spraken. en opeens was ik niet online en nam de telefoon niet op. gelukkig had ik nog tegen mijn vriend in amerika kunnen zeggen dat ik een beroerte had gehad en die heeft het dan weer tegen dochter verteld. wat dat betreft is msn ook een belangrijke uitvinding. een en ander  heeft wel als gevolg dat wanneer ik niet online ben bij dochter meteen de paniek toeslaat, want zei ze ik kan er niet op vertrouwen dat mijn vader iets laat weten. morgen komt ze een dagje en dan moeten we daarover iets afspreken, zodat ze niet meteen ongerust wordt als ik er niet ben.

gisteren kreeg ik nog een vraag of ik aan mijn broekriem niet kan merken dat ik vermagerd ben. het antwoord is nee, want ik heb geen broekriem. ik draag broeken met een elastieken band. ook koop ik mijn kleren iets te groot en te wijd omdat ik die makkelijker aan kan doen met 1 hand/arm. gelukkig is wijd niet helemaal uit de mode, zodat ik er niet al te sjofel bijloop eh bijrol. mijn beperkingen brengen meer beperkingen met zich mee dan je op het eerste gezicht zou denken en nog steeds ontdek ik er nieuwe waarvoor ik dan weer nieuwe oplossingen moet bedenken.

het weekend komt er aan en ik hoop dat het voor jullie allemaal waardevol mag zijn. tot morgen. 

3 reacties

Ik heb ook een pil tegen de pillen, voor mijn maag. Het helpt wel goed, is het bij jou al geregeld. Vanmorgen en nu eigenlijk nog, had ik ook zoiets als jouw dochter. Mijn schoonvader komt elke vrijdagmorgen stipt om half tien. Nu is hij niet geweest, en neemt niet op, als ik bel.  Mijn man gaat even kijken. Er zijn waarschijnlijk duizend redenen, maar het blijft zo rond je hangen, het idee.

Gelukkig ben je er  gewoon hè Rosa, leuk dat je dochter komt.

buitenkans

05 September 2008 om 12:40

Ik snap,dat je dochter in zo'n zelfde situatie gelijk aan het ergste denkt.Wat leuk,dat jullie dagelijks contact hebben. Groeten Izerina
izerinalin

05 September 2008 om 13:19

Kan me voorstellen dat je dochter ongerust wordt. Zou ik ook zijn in haar plaats. Nog even iets rechtzetten over mijn log van vandaag... Was een beetje warrig log (ben een beetje melig, vandaar) Tante Pos bracht het contract van het callcenter. Wel ben ik in die tussentijd gebeld door TNT. (nadat mijn logje geschreven was) Ze hebben voor IJzendijke nog net iemand nodig voor de zaterdag. Maar als je dat doet, kan het gebeuren dat je invalt voor zieken in de week en als er eentje wegvalt, dan krijg je de eerste kans om dat gat te vullen. Maandag heb ik een gesprek. Ben benieuwd. Fijne dag met dochter samen, morgen... en voor vandaag... On line blijven, he... Annemie.
annemie

05 September 2008 om 13:59

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.