blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

pil tegen de pillen

7 reacties

vanmorgen op suikercontrole geweest en ik heb nog lagere cijfers gehaald. mijn bloeddruk was zelfs superlaag. mijn nuchtere bloedsuiker was 6,8 en zolang dat zo blijft mogen de controles met een vingerprik gebeuren en hoeft het maar 1 keer per jaar uit mijn arm.

waarschijnlijk ben ik ook iets afgevallen. wegen kan ik me niet, dus het blijft raden. eten gaat slecht omdat ik vaak last van mijn maag heb. volgens de assistente kan dat best eens komen door de hoeveelheid pillen die ik slik, op het moment 14 per dag. dus krijg ik er waarschijnlijk nog eentje bij om het maagnadelig bij-effect tegen te gaan. in een volgend leven word ik farmaceutica-fabrikant en steenrijk. ik begrijp nog steeds niet waarom ze geen medicijnen kunnen uitvinden, die alleen doen wat ze moeten en dus geen bijwerkingen hebben. in plaats daarvan hebben ze de bijsluiters uitgevonden...

vanmorgen kocht ik een staatslot en de pinautomaat stond zo dat ik er nauwelijks bij kon. de verkoper/eigenaar  zei dat hij er niks aan kan doen. meteen dacht ik: dat zullen we dan nog wel eens zien. als rolstoeler heb ik ook recht op privacy. nu moest ik zo pinnen dat iedereen in de winkel kon zien wat ik intoetste. vanavond heb ik vergadering van het bestuur gehandicaptenbeleid en ga ik dat probleem aankaarten. misschien kunnen winkels behalve op toegankelijkheid daar ook eens op getoetst worden.

zo, mijn wekelijkse portie vis heb ik weer op, ik wens jullie nog een goede donderdag en tot morgen! 

 

 

7 reacties

Zo Wilgenroosje,

De vonken van je strijdbaarheid springen van het scherm !!! Verbaasd

Jopie Meerman

04 September 2008 om 14:23

Ken je het gevoel dat je er steeds meer afkeer van krijgt om, zeker de grotere pillen, te slikken ?  Nou, ik wel hoor.  Maar slik ze eens niet....  dat kan ook niet hè.  Fronsen

                                       meeuw...  alleseter   

    Effe om chips.....

 

wim*mie

04 September 2008 om 14:31

Bijwerkingen van pillen. Breek me de bek niet open Knipoog Da's nou weer het voordeel van jouw woonplaats, he... Dat je zo je verse portie vis kunt halen. Wat die pinautomaat betreft: Inderdaad aankaarten. Iedereen heeft recht op privacy. Over dat wegen heb ik ook een ideetje. Als je het persé wilt weten hoe zwaar (licht?) je bent: bij lief op het werk hebben ze een heel grote weegschaal (eigenlijk bedoeld voor aardappelen en uien ed) Zelf ga ik er elke keer opstaan. Hij staat echter een stuk van de vloer af. Als lief jou even optilt en dan op die weegschaal zet, kunnen we lekker met zijn allen je gewicht aflezen... behalve jij natuurlijk...Tong uitstekend Je geeft maar een brul als het je iets lijkt.... Annemie.
annemie

04 September 2008 om 14:38

hahaha annemie, ik zie het al voor me die weegoperatie. en dan zie ik nog mijn gewicht niet. in de revalidatie hadden ze een weegstoel, dan werd je zittend gewogen, maar die is te duur voor de huisartsenpraktijk denk ik. dus dan maar raden, zolang de bloedsuikers laag blijven is dat gewicht ook maar bijzaak denk ik. maar ik houd het in mijn achterhoofd, bedankt voor het idee.
wilgenroosje

04 September 2008 om 14:46

   Ha ha, ze kijken daar niet op een mud meer of minder.  Cool   Foei toch wimmie, ga je mond spoelen.

 

wim*mie

04 September 2008 om 14:49

Wat goed van je waardes. Merk je aan je broekriem,dat je afgevallen bent? Misschien lukt het je wel,dat er iets aan die pinautomaat wordt gedaan. Groeten Izerina
izerinalin

04 September 2008 om 15:20

Toen ik blog las dacht ik aan de supermarkt en idd ze staan allemaal erg hoog .Zeker niet slecht om dat eens aan te kaarten.

succes ermee we horen het wel.

groetjes Chris.

chris 112

04 September 2008 om 15:29

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.