blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

nazomeren

4 reacties

ik heb helemaal geen hekel aan de herfst, ik hou van regen, dat schreef ik al eens eerder. de herfst is heel lang mijn favoriete seizoen geweest. nu vind ik alle seizoenen leuk. ik was nooit zo'n zonneklopper, maar als je ergens naar toe moet is dat wel leuker met een zonnetje er bij.

gisteren schreef annemie over haar seizoensmand. ik had er ook altijd een, schelpen en haaientanden gingen er in, maiskolven, dennenappels en kaneelstokjes met kerst. later had ik een koperen schaal in het halletje en daarin belandde alles wat ik op straat vond. kastanjes, takjes met bessen maar ook rozen. een tijdlang lagen er n.l. rozen op mijn pad. later kwam ik er achter dat de plaatselijke bloemist rozen in de uitverkoop had gehad. nu vind ik niks meer op straat, want als ik naar de straat kijk rijd ik overal tegen op. ik moet dus voor me kijken.

vannacht weer zeer slecht geslapen. gelukkig is de winterprogrammering van de publieke omroepen begonnen,zodat ik vannacht alle herhalingen kon zien op de t.v. in mijn slaapkamer. rond half 4 ben in ingedommeld en om kwart voor 7 weer wakker. ach, dacht ik, dan doe ik een middagdutje, maar dat zal niet lukken. om de andere week komt mijn huishoudelijk verzorgster ook op woensdagmiddag. en om dan op bed te gaan liggen lijkt me niks. wat een luxeprobleem eigenlijk Smile

iedereen een prettige dag gewenst en tot morgen.

4 reacties

Joh, wij hadden kunnen kaarten vannacht. Bij mij is dat van de medicijnen, kan er echt niet tegen. Nou, ik vind het genezen nog niet denderend, ik hou moed, maar ik denk niet, dat ik vandaag klaar ben met de medicijnen. Morgen weer naar de huisarts.
buitenkans

03 September 2008 om 12:53

He.... als we er nog eentje bijvinden, zaten we lekker met zijn vieren... Want hier nog eentje die vannacht alleen maar lag te draaien en zich lag te ergeren aan lief die wel heel hard liet merken dat hij wel sliep. Jammer dat je niet meer op de grond kunt kijken of er iets moois ligt. Alhoewel... ik vind ook steeds minder. Vroeger liep ik altijd met gebogen hoofd. Nu ik zelfverzekerder ben geworden, niet meer. Maar heb daardoor wel gemiste kansen, he...

annemie

03 September 2008 om 13:02

Misschien moeten jullie eens bloggen 's nachts of gezellig chatten. Groeten Izerina
izerinalin

03 September 2008 om 13:52

Ik lag vannacht ook een poos wakker, maar helaas kan ik niet kaarten...

Ik heb ook pruimen gekocht, Roosje. Ze waren stikduur, maar 't pruimenseizoen loopt op z'n eind, dus ik dacht: vooruit, 't is misschien de laatste keer wel. En een pakje sigaretten kost ook vijf euro en dat is niet zo gezond als pruimen eten!

Groeten van Tilly

Tuinfluiter

03 September 2008 om 14:24

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.