blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

het gewone leven

2 reacties

het gewone leven is weer begonnen. de olympische spelen zijnafgelopen, iedereen is terug van vakantie en ik heb het gevoel dat er nog een heleboel zomer moet komen. dat kan natuurlijk best, maar als het niet zo is dan zullen we het er ook mee moeten doen.

ik ben weer bezig met uitstellen. kom niet aan het leeswerk toe. niet dat ik iets anders te doen heb, maar ik heb er gewoon geen zin in. ook inspiratie voor een blogje ontbreekt. ik heb vandaag geen zin om me ergens druk over te  maken, al staat de krant vol met dingen waar ik me over zou moeten opwinden.

ow ja, ik heb nog leuk nieuws. ik ben helemaal weg van dat reclamespotje voor slankie. daarin zingt een meisje met een gitaar een liedje met dit refrein: maar gelukkig heb ik altijd nog een goed lijf. en een goed leven. na wat gegoogle vond ik haar naam en haar hyves. ik vroeg haar of ze mijn hyves-vriendin wou worden en ze staat nu in mijn vriendenlijstje. best wel grappig om zo'n beroemdheid op mijn hyves te hebben. http://nl.youtube.com/watch?v=y4-yYyZTW7U

ik ga weer verder met niks doen. tot morgen.

2 reacties

 

Hoi Roosje,

Kan me je gevoel van nog geen zomer te hebben gehad best voorstellen, zelf heb ik al een boel spullen van het terras opgeruimd, de eettafel en de stoelen, er staat nu alleen nog een tafel met 4 makkelijke stoelen en we zien wel hoelang die nog kunnen, maar je kan soms in sept/okt nog best mooie dagen hebben.(ik hoop het).

Fijne dag verder. Trien

my.

26 August 2008 om 13:55

goedemorgen36.gifja dat gevoel heb ik ook waar blijft de zomer maar zo weinig nog echte mooie dagen gehad. maar kan nog wel wat komen alleen zijn de avonden alweer zo gauw donker.Wat leuk een beroemdheid?? op je hyves wens je toch een fijne dag toe doe maar lekker even niks liefs van parel.
parel

26 August 2008 om 14:15

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.