blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

supertas

2 reacties

nou dat werd gisteren dus eerst soppen voor we konden sjoppen. vanwege het weer waren we naar oostburg gegaan. toen we de auto parkeerden brak er een hoosbui los, die een uur duurde.

er zat niks anders op dan in de auto te wachten tot het droog werd. maar ons geduld werd beloond. ik heb 2 leuke t-shirts bemachtigd, uitverkoopjes. vervolgens gingen we naar de tassen- en kofferswinkel, waar dochter een knalrode koffer uitzocht. met douaneslot. dat betekent dat de douane ook in je koffer kan kijken als je er niet bij bent, zonder het slot te hoeven open breken. toen we de winkel wilden verlaten zag ik hem. de tas die ik al sinds mijn 15e wilde hebben. een lila laktas. ook een uitverkoopje, afgeprijsd tot 10 euri. echt een weggevertje voor een merktas.

we besloten ook nog even in de schoenenwinkel te gaan kijken en dit keer had dochter geluk. de schoenen, waarnaar ze al jaren zoekt, stonden daar in het uitverkooprek. zwart-witte lakschoenen met een bescheiden hakje. dus onze sjopmiddag was uitermate geslaagd.

we hebben ook veel gelachen. een paar weken terug schreef ik dat ze zich voor me schaamde. nu ging ik daar in mee en had het steeds over mezelf als het ouwetje. waartegen zij dan weer heftig protesteerde. want ergens vind ze het ook weer heel leuk dat ik met mezelf kan lachen. zo heb ik bijna een knalrose regenjas gekocht, waarover we een kwartier hebben staan giebelen. zo van: dan ben ik net een suikerspin op wieltjes.

de dag hebben we afgesloten met chinees eten. sinds het begin van de olympische spelen had ik daar al zin in. dus al met al een hele leuke dag. ik hoop dat jullie weekend ook naar wens verloopt en tot morgen.

2 reacties

 

Hoi Rosa, je weet het geduld is een schone zaak, nog een prettige dag verder en tot blogs van de vuurtoren

Spreuken en gedichten

24 August 2008 om 12:46

Wat een leuke dag, Roosje! En wat ben je goed geslaagd... Ja, Oostburg is een gezellige stad hè?

Nog een prettige dag en groeten van Tilly

Tuinfluiter

24 August 2008 om 13:52

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.