blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

ik heb er een!

6 reacties

vandaag wat mij betreft een dag vol goede nieuwzen. allereerst dat ik vanmorgen na een lange winterperiode eindelijk weer eens met begeleidster en hond naar de haven ben geweest. de mevrouw van de vishandel vroeg ons: het gewone recept? en maakte broodjes crabsalade voor ons. heerlijk. en leuk dat ze ons na zo'n lange tijd nog herinnerde.

het haventerrein was nogal modderig en daarom stelde ik voor een eindje om te rijden, zodat ik mijn wielen droog kon rijden. mijn electrische rolstoel moet ik immers weer in mijn huiskamer parkeren en modderwielen zijn dan niet erg handig. we besloten langs de nieuwe terrassen te gaan. onlangs is daar een nieuw restaurant geopend en ik wilde checken of dat rolstoeltoegankelijk is. de zaak was gesloten, maar ik zag geen hoge drempels, dus waarschijnlijk lukt het.

een eindje verder is een kledingzaak en daar hing hij, mijn nieuwe jas! een soort kruising tussen een poncho en een cape, met 1 knoop van voren. met de knoop dicht kan ik hem over mijn hoofd heen aandoen. hij is lichtgroen met zwart afgebiesd en was in de uitverkoop, 60% korting.  dus hij kostte nog bijna niks ook.

maar er lag nog meer goed nieuws op mijn pad. bij het laatste restaurant ging ik, voordat ik ziek werd, graag eens eten, maar de toegang heeft hoge drempels en was een toonbeeld van ontoegankelijkheid. was, want toen ik mijn begeleidster de hoogte van de drempels wilde wijzen, zag ik dat er voor een van de uitgangen nu een hellingbaan ligt. dus mijn voortdurend gemopper over ontoegankelijkheid heeft toch een gunstig effect gehad. ik woon in een toeristenplaats en het is eigenlijk te gek dat ik geen gebruik kan maken van de leuke restaurantjes hier.  nu zijn er al 2, dus  nu kan ik mijn dochter ook eens mee uit eten nemen, zonder dat we eerst de auto van haar vader moeten lenen.

zo, dat is wel voldoende goed nieuws voor 1 dag, dacht ik zo. nog even dit: diegenen, die mijn verhalen willen lezen, kunnen mij emailen, voor zover hun emailadres niet op hun profiel staat. dan zal ik de link toesturen. verder wens ik jullie een goede voortzetting van de donderdag.

6 reacties

    

 Jippie        w

 

wim*mie

10 April 2008 om 14:16

Das mooi Roos,al wat je tegen kwam vandaag,en wat leuk dat ze nog weet wat je lekker vindt,dan heb je dus weer lekker genoten van je broodje.Fijn ook dat je weer even een rondje kon doen.Een fijne dag nog verder,groetjes Gerda

Gerda2307

10 April 2008 om 14:37


Wat is dat warm hè Rosa, als ze zich je nog herinneren, ik had dat eens bij AH. Ik was ziek geweest, en het meisje bij de kaas zei, ik heb u toch wel lang niet gezien, zou je niet verwachten in zo'n winkel.

En-dan al die rolstoelvriendelijke zaken, een leuk dagje voor jou. En hoe blij kun je zijn  met een jas die precis is wat je zoekt, het is best nog moeilijk hè, een jas als je altijd zit. Tenminste ik vind dat wel. het is een geluksdagje. Ook een met een bouden randje.

klavertje vier

buitenkans

10 April 2008 om 15:15

eend-09.gif picture by Wilda-01Je hebt zo te lezen een heerlijk dagje gehad, liefs Wilda
Zeeuwse dame

10 April 2008 om 16:22

Wat fijn dat je er even uit kon... en dan ook nog het goede nieuws over de restaurants en je jasje... Ik voel gewoon door mijn scherm heen dat je vrolijk bent... houden zo.... liefs en nog een fijne voortzetting van de donderdag.... Annemie.
annemie

10 April 2008 om 16:28

Dat is zeker een dag vol goede dingen. Fijn,dat je lekker uit eten kunt. Groeten Izerina
izerinalin

10 April 2008 om 16:31

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.