blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

a compliment a day keeps the doctor away

5 reacties

enkelen van jullie weten dat ik lid ben van een schrijverssite, waar ik korte verhalen publiceer. een poosje terug ben ik daar opnieuw begonnen, omdat ik een ander pseudoniem wilde. op mijn nieuwe account staan nog maar 2 verhalen, omdat ik een soort schrijversblock heb. eigenlijk is dat niet helemaal waar, want ik heb altijd stof genoeg om mijn weblog te vullen.

elke dag log ik daar in en kijk of er reacties zijn op mijn verhalen. het laatste publiceerde ik in februari, dus veel reacties zijn er niet meer. vanmorgen was er weer eentje. er stond "je hebt een gouden pen, gebruik hem eens wat meer". wat een mooi compliment om de dag mee te beginnen! en ik zit gelijk vol inspiratie.

daarom ga ik zo meteen snel beginnen, voordat mijn inspiratie weer vervliegt. o ja, wat betreft de croissants, vanmiddag ga ik het weer proberen. gisteren ging het mis omdat mijn huishoudelijke hulp nog niet weg was en ik zodoende teveel werd afgeleid. gelukkig maar dat ik de goedkoopste afbakcroissants heb gekocht om mee te oefenen.

wetend dat jullie allemaal zo genieten van de zon, wens ik jullie een prettige, zonnige woensdag toe.

5 reacties

            w

 

wim*mie

09 April 2008 om 10:47

Wat leuk, zo'n compliment. Oh we doen dat veel te weinig. Het is zo goed voor een mens. Goed, dat je het weer eens schrijft. One Rosa a day, keep......................Doeg!!!!

Gold Chain

buitenkans

09 April 2008 om 11:05

Heb ook al eens op die site gekeken. Vond toen bij dat ene verhaal, met die onverwachte afloop, dat er soms rare reacties stonden... Maar ja, smaken verschillen, zullen we maar zeggen, he... Ik vond je verhalen prachtig... Fijne dag nog. Annemie
annemie

09 April 2008 om 13:46

Wil graag eens lezen van je schrijft, welke site is het ?

En over dat onderwerp van een paar blogjes terug... Een kennisje van me is ook heel consequent . Als ik iets in de asbak gooi, zegt ze, "dat is voor as van m'n sigaret en niet voor papiertjes of andere rotzooi! Schreeuwen

Ze heeft gelijk, een kopjesdoek is voor de kopjes, enz.enz.

Geniet verder van de mooie dag.Lachend

Jopie Meerman

09 April 2008 om 13:46

Ja Rosa laat eens weten waar ik je verhalen kan vinden ,ben benieuwd.

groetjes Chris

chris 112

10 April 2008 om 08:53

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.