blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

gezinsuitbreiding

3 reacties

nee, niet bij mij, maar bij een van mijn thuiszorgsters. een poosje terug stierf een van haar 2 honden en zijn zij en haar man spoedig daarna op zoek gegaan naar een pup. een rashond, zoals de vorige. die is 2 dagen geleden geboren en ik heb de foto's gezien op internet. het is een groot ras, dus de pups zijn  al stevige rolmopsjes. leuk toch dat je met internet zoveel kan doen.

heel hartelijk bedankt voor jullie reacties op mijn blog van gisteren. echt bang om te dementeren ben ik eigenlijk niet, ik weet niet of het een erfelijke ziekte is, in mijn familie komt het in elk geval niet voor. toch fascineert die ziekte mij. ik vind het namelijk onbegrijpelijk dat je ineens dingen niet meer kunt of weet, die je daarvoor wel kon. het is een beetje hetzelfde met mijn arm en been. ik kan soms ook naar mijn arm kijken en mezelf afvragen waarom doet ie het nou niet. of naar b.v. dansers kijken en me afvragen hoe het was om allebei mijn armen in de lucht te gooien. of naar schijnbaar zonder moeite lopende mensen kijken.

gisteren de machtigingen binnen gekregen van cz voor mijn schoenen en de orthese (= beugel). ik had er wel op gerekend dat het duur zou zijn, maar alles samen ruim 2000 euri is toch een hele schep geld. zou je daar een paar prada schoenen voor hebben? vooral de prijs van de orthese verbaasde me, ruim 20 keer zo duur als die ik nu draag en al 4 jaar mee doe. zou ik er ook 20 keer beter mee kunnen lopen? gelukkig betaalt de verzekering het grootste deel en hoef ik maar een kleine, eigen bijdrage te betalen. als ik het tenminste goed gelezen heb.

vanmiddag ga ik lekker naar de ronde van vlaanderen kijken op t.v. vroeger ging ik altijd naar de start. eerst in sint-niklaas en later in brugge. maar vanuit een rolstoel zie je niet veel en de decoratieve kinderkopjes zijn nou niet bepaald rolstoelvriendelijk. ik wens jullie allemaal een prettige zondag.

3 reacties

fijnedag2ca.jpg picture by Wilda-01Een fijne dag. Liefs Wilda
Zeeuwse dame

06 April 2008 om 12:27

Roos ik wens jou ook een fijne dag en geniet van je rondje vlaanderen op tv

zondaggroetjes Gerda

Gerda2307

06 April 2008 om 12:32

Ik wens je een fijne zondag toe, en wat fijn dat CZ zoveel vergoedt he, anders zou het een hele hoop geld zijn om zelf te betalen, alleen maar voor dingen die je nodig hebt...
gimoli

06 April 2008 om 14:12

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.