blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

zo komt de snoeper te pas

10 reacties

grote paniek gisteravond. ik zette mijn magnetronmaaltijd in de magnetron, drukte op de knop magnetron en er stond in grote groene letters: error. even resetten, hielp niet, toen de stroom er af, want dat lees ik altijd op het forum als advies voor routers, dus dacht misschien helpt dat, niks. gebruiksaanwijzing opgezocht, daar stond niks in over error. toen op internet gezocht, ook niet. ondertussen een ouwe eierkoek gegeten, want ik zat tegen een hypo aan en de moed opgegeven. mijn dochter op msn om raad gevraagd, die zou vandaag komen kijken. daarvoor moest ze wel al haar plannen omgooien. maar ik had niet genoeg brood in de vriezer om toe te komen tot dinsdag en ze kon haar moeder toch moeilijk laten verhongeren.

vlak voor ik naar bed ging kreeg ik opeens een vlaag van verstand. ik herinnerde me dat voor de magnetronfunctie je eerst de tijd moet instellen en dan het wattage. ik had het andersom geprobeerd te doen, omdat voor de ovenfunctie eerst de graden moeten worden ingesteld en dan pas de tijd. het is logisch dat het niet allebei hetzelfde is, anders zou je m misschien per ongeluk op oven zetten als je magnetron wil en zouden er ongelukken gebeuren. en het was ook de reden dat ik die ovenfunctie zo lang niet snapte.

snel mijn dochter opgebeld dat het probleem was opgelost en haar verteld dat ze een voorproefje had gekregen van een dementerende moeder. ze was er niet erg van onder de indruk en zei dat zien we dan wel weer. al met al verheug ik me nu op de zomer. in mei verhuist de supermarkt naar hun nieuwbouw, die maar 2 straten van mij verwijderd is en ik denk dat ik na een beetje oefenen samen met mijn begeleidster ook wel alleen daarheen kan gaan. dan hoef ik niet meer een week vooruit te plannen wat ik wil eten, maar kan ik het de dag zelf gaan halen. en dan wordt het ook weer beter op mijn lijn letten. nu ik zo slecht kan eten blijf ik vanzelf op gewicht n.l.

opgestaan met regen, maar nu schijnt de zon. daarom wens ik jullie een zonnige zaterdag.

10 reacties

Nou, als dat dementeren is... dan mogen ze mij wel gelijk naar een verzorgingstehuis brengen. Knipoog Aan de ene kant begrijpelijk dat ze dat foefje erin doen, maar aan de andere kant: moet het altijd allemaal zo ingewikkeld met die apparaten?? Nog bedankt voor de tip trouwens. Als ik een nachtje goed geslapen heb en mijn hoofdpijn is verdwenen (wat een beetje moeilijk zal gaan met dat tekenfilm geluid van zoon op de achtergrond Fronsen) ga ik me daar eens goed in verdiepen. Fijn weekend... Annemie
annemie

05 April 2008 om 12:54

Nee hoor Roos, niks dementeren,kan iedereen gebeuren.ik wens je een fijne dag toe,hier is de zon er weer gelukkig

http://i251.photobucket.com/albums/gg307/christina1211-0000/vrijdag/zaterdag/plaatjes201310fg.jpggroetjes Gerda

Gerda2307

05 April 2008 om 12:56

                                                   w

 

wim*mie

05 April 2008 om 12:59

handsome.jpg picture by Wilda-01Ach wij hebben dat ook wel eens hoor, een mp3 speler wat niet doet wat je wilt......liefs Wilda, we worden te oud voor die dingen.
Zeeuwse dame

05 April 2008 om 13:06

Fijn dat je er toch nog achter gekomen bent.

fijnedagmirreke8vp1.gif picture by vvzm

Liefs John

de babbelaar

05 April 2008 om 13:09

Rosa, het is goed dat jij jou bent. Bij de hand, en gewoon dochter bellen, en later zelf oplossen. Geweldig , en nu weet je het hè. Dat van die winkel, dat zal fijn zijn voor je. tot dan, nog een beetje knutselen. Doeg!!
buitenkans

05 April 2008 om 14:16

Onze generatie is niet met al die apparaten opgegroeid Roos. Wij zijn er langzaam ingegroeid. En dat is wennen. Vooral omdat soms het gebruik onlogisch lijkt.Fijn van die winkel vlakbij. Kun je kwaliteit en vers kopen.. Groeten Izerina
izerinalin

05 April 2008 om 14:19

Ha, ha niks dementeren! neem maar 'n AA- borrel Liefs Trui
Trui[tjes] Perikelen

05 April 2008 om 14:23

Als je bij alles wat je fout doet, of vergeet, of bij alles wat je voor stomme dingen uithaalt, al dement zou zijn, dan is de halve, nee bijna de hele wereld dement. Ik in ieder geval wel. Ik doe zo vaak stomme dingen,dat wil je niet weten. Als het op 1 dag regelmatig voorkomt, dan noem ik dat: Murphydag: alles wat fout kan gaan, agaat dn ook fout.

Vandaag is mijn Murphydag: echt balen. Morgen isie weer over.

Groetjes van Saar

PS: ik weet niet eens hoe een magnetron werkt, en we hebben er 2. Is dat niet stom!!??

saar

05 April 2008 om 15:03

ik hoop dat je met goed te oefenen zelf  om de boodschappen kunt gaan... Dat is makkelijk en fijner ook dat je niet zo hoeft te plannen... Ik hoef hier maar een parkeerterrein over te steken en ben ook bij de supermarkt en de andere kant op is de winkelstraat met de hema, kruidvat en blokker en nog veel meer...IDEAAL!!!!

groetjes anita

zuydnelis

05 April 2008 om 17:42

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.