blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

stressen

7 reacties

ben al heel mijn leven een stresskip geweest, maar nu is het nog veel erger. vooral als ik ergens heen moet schiet ik in de stress. het komt tegenwoordig natuurlijk niet vaak voor dat ik ergens op tijd moet zijn en ik ben daarvoor compleet afhankelijk van anderen. van de taxi bijvoorbeeld. ik had de taxi 3 1/2 uur van te voren besteld en duidelijk erbij gezegd dat ik er om half 2 moest zijn. dan konden ze zelf uitrekenen hoe laat ze me moesten ophalen. maar tijd is geld, dus werden er nog 3 anderen om diezelfde tijd  in de taxi gepland, met als gevolg dat we eerst half west-zeeuws-vlaanderen door moesten voor we naar terneuzen konden. met als gevolg dat ik een kwartier te laat was. gelukkig vond de schoenmaker dat ik mooi op tijd was. met mijn door stress verkrampte benen moest ik weer op dat podiumpje klimmen, onder veel misbaar, de schoenmaker lachte zich rot. over 2 weken moet ik weer maar dan hoef ik niet op het podiumpje, tenzij ik perse wil, zei hij.

de taxi terug was een kwartier te vroeg, maar ik was gelukkig al klaar. we moesten eerst naar biervliet en reden daarna door driewegen en hoofdplaat. die omrijfactor vind ik eigenlijk best leuk, zo zie ik ook nog s wat van de omgeving. maar liever niet als ik ergens op tijd moet zijn Smile

de paasbrunch gisteren was erg geslaagd. een paar vers afgebakken croissants met veel geraspte kaas er over, een paar zachtgekookte eitjes en een groot glas sap. heerlijk! toen ik weer thuis was gistermiddag vroeg mijn dochter of ik tijd had haar belastingen in te vulen. dat was 10 minuutjes werk. dus het uitstel was achteraf niet nodig. maar het gaf wel genoeg rust om niet al stressend voor de computer te gaan zitten.

vandaag weer een normale dag. heb nog geen aprilgrappen gezien of ik ben er ingetrapt. prettige dindag verder!

7 reacties

                

 

wim*mie

01 April 2008 om 13:22

Dag Rosa. vroeger had mijn schoonmoeder ook zulke taxiverhalen. Ongelooflijk toch. En..wat jij zegt, ergens op tijd zijn is belangrijk, terug nou ja, dan kun je nog wel een toertje maken. Gelukkig dat je niet meer op het 'podium' moet. Je zou nog applaus krijgen ook. Ik ken het, een moeilijk ding.

Hij is wel aardig vind je niet, een beetje droge humor. Tijd voor iedereen, en toch schiet hij wel lekker op.  Heb je al een keuze gemaakt, wat voor leer , kleur en zo, je wilt. Ik heb de ervaring dat je snel moet kiezen, ga niet stressen, je moet er ruim een jaar mee doen, belangrijk dus.

Leuk zo samen met je dochter, je hebt haar weer goed geholpen, moeders doen dat graag hè. een fijne dag vandaag, stormachtig hè. Cloud 2 

buitenkans

01 April 2008 om 13:44

Het lijkt me,dat die afhankelijkheid van o.a. de taxi nog veel meer stress geeft. Je moet maar afwachten,of ze op tijd komen en hoe groot de ronde is. Groeten Izerina
izerinalin

01 April 2008 om 13:50

Helaas ken ik de verhalen ook Roos van de taxi,sinds mijn Pa is overleden moet mijn moeder er ook gebruik van maken en ze maakt zich al dagen van te voren zenuwachtig alleen om de tijd van de taxi.Langs de ene kant is het fijn dat die mogelijkheid er is,aan de andere kant geeft het zo een afhankelijk en bezwaart gevoel.

Fijn dat je genoten hebt van de brunch,das weer een mooie ontspanning.....groetjes Gerda

Gerda2307

01 April 2008 om 13:56

Als ik dit zo bij je lees ,besef ik maar al te goed hoe je je moet voelen. Altijd afhankelijk van een ander, Maar gelukkig is het  gelukt en was je op tijd.

 

fijne dag verder Chris.

chris 112

01 April 2008 om 14:46

Nou, gelukkig dat de taxi ook anderen ophaalt... Anders hadden wij elkaar nooit ontmoet Knipoog En van die stress viel toen echt niets te merken, hoor. Ik heb tijdens de overblijf wel 20 spinnen in mijn haar gehad en tig keer naar mijn veters (van mijn veterloze laarzen) moeten kijken... Maar goed, die dag gaat ook weer voorbij. En de dingen waarvan je hoopt dat ze een 1 april grap zijn, zullen dat wel weer niet...

Annemie

annemie

01 April 2008 om 15:03

Ik heb nog geen 1 april grap mee gemaakt vandaag, toch???? Of heb ik ze over het hoofd gezien..hihi. Liefs Wilda
Zeeuwse dame

01 April 2008 om 15:13

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.