blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

paasbrunch

8 reacties

wat krijgen we nou, hoor ik jullie zeggen. pasen was toch vorige week? klopt, maar een dochter met gescheiden ouders moet pasen over 2 weekends verdelen. zelf had ik hier al rekening mee gehouden een week voor pasen, maar ze wilde nog eens echt paasontbijten met mij. maar het weekend was ze weer bij haar vader, net als het weekend daarvoor en vanmorgen kwam de gezinszorg om te helpen met douchen en morgen moet ze weer werken. daarom heb ik voorgesteld dan een paasbrunch te houden. we beginnen om half 12, want om kwart voor 1 haalt de taxi me op om naar de schoenmaker te gaan. zo zie je dat je zelfs als je niks meer te doen hebt, soms nog enorm moet plannen.

gisteren schreef gerda dat we vaak van elkaar leren op de weblogs. dat is heel erg waar. want toen annemie schreef dat ze uitstel gevraagd had bij de belastingen en ik mijn dochter zag worstelen met haar btw-boekhouding, heb ik op een gegeven moment gezegd: vraag eerst even uitstel aan. dat haalde de druk van de ketel.  overigens ben ik jaren belastinginvuller geweest bij het fnv, vandaar dat ik nu ook nog invul voor mezelf, ex en dochter.  nu kan ik het niet meer doen voor het fnv, omdat s avonds mijn energie ver op is en het nadenken niet zo goed meer gaat.

nog eens over van elkaar leren. dat zijn niet alleen praktische dingen. ik leer ook van de weblogs door te lezen over hoe anderen met hun beperkingen omgaan b.v. of hoe mensen tegen hun werk aankijken. of hun mening ergens over geven. dat geeft me vaak stof tot nadenken, een geliefde bezigheid van mij, haha.

de zon schijnt vandaag, dus wens ik iedereen een fijne, zonnige maandag.

8 reacties

                       geen  titel

 

wim*mie

31 March 2008 om 10:31

Ik heb geen spijt dat ik een weblog ben begonnen,wel spijt dat ik dat niet eerder heb gedaan.Ik geniet er elke dag meer van....en ja,ik lees ook veel en daar leer je weer van.Zo leer je ook mensen kennen.Heerlijk gewoon!Roos,we hebben veel weblogvrienden en die zijn er WEL voor elkaar.Een schouder kunnen we niet bieden maar wel altijd een luisterend oor,en dat is minstens net zo veel waard.Ik ben blij dat ik jou mocht leren kennen,want ook van jou leer ik veel.Je bent sterk!!Een fijne dag gewenst met veel zon.groetjes Gerda
Gerda2307

31 March 2008 om 10:42

Een hele fijne brunch vandaag met je dochter,

groetjes Chris

chris 112

31 March 2008 om 11:21

Een fijne lunch met je dochter. Groeten Izerina
izerinalin

31 March 2008 om 12:45

Gezellig vandaag, lunchen. een weblog hebben is heel leuk, ook veel werk, tenminste als je het goed wilt doen. Je ontwikkelt een mening over van alles en nog wat, dat is leuk. Je moet ook openstaan, voor andere meningen. Anders leer je niks. Tot morgen Rosa. Doeg!!!

coole Sprche Wnsche Grsse Karten ecards zu Ostern

buitenkans

31 March 2008 om 13:39

31-03mi.jpg picture by Wilda-01Fijne middag nog, het is lekker weer dus dat hebben we mee genomen. liefs Wilda
Zeeuwse dame

31 March 2008 om 13:41

Blij dat je iets had aan mijn reactie. Ik had zoiets van: ook al gaan ze niet akkoord, tot de tijd dat die brief er is, hebben we het toch te pakken... Knipoog Ondertussen zit jij al klaar voor je nieuwe schoenen, hoop ik.. Succes Annemie
annemie

31 March 2008 om 14:11

Lizdog

31 March 2008 om 22:07

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.