blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

voorjaar

5 reacties

ondanks het slechte weer gaat het voorjaar gewoon verder. voor mijn keukenraam staat een beginnend struikje, met een groen pluimpje bovenaan. dat zal binnen de kortste keren veranderen in blaadjes. omdat ik zelf mijn tuin niet kan onderhouden, zorgt de natuur voor nieuwe aanplant. het stokje, dat hier 3 jaar geleden opdook, is nu al een echt boompje geworden. het grappige is dat de nieuwe struikjes allemaal langs het tuinpad staan. net of de natuur het ordelijk wil houden.

ik zit nog steeds te wachten op bericht van de dokter over welke en hoeveel medicijnen ik er bij krijg. alarmerend hoog zullen mijn bloedsuikerwaarden wel niet zijn denk ik, anders lieten ze me niet meer dan een week wachten. ik heb nu ook een afspraak voor volgende week voor de schoenmaker. de assistente belde me en zei dat het zo lang geduurd had omdat er zieken waren. eigenlijk komt het me maandag niet zo goed uit, want ik zou maandagmiddag met mijn dochter een verlate paasbrunch houden, omdat ze met pasen er niet kon zijn. en 's avonds is er een bijeenkomst waar ik graag heen zou willen, maar dat is allemaal teveel voor 1 week, laat staan voor 1 dag. ik vind het woord "beperkingen"heel goed gekozen, want mijn aandoening beperkt me vaak meer dan me lief is. dus eerst maar verder met die schoenen, de rest zien we dan wel weer.

verder heb ik besloten de strijd met de delta op te geven. ik zit nu al weer 3 weken op antwoord te wachten. ik denk er sterk over maar naar een andere energiemaatschappij over te stappen. eentje die wel klantvriendelijk is en zich niet gedraagt alsof ie nog steeds een monopolie heeft.

zo, genoeg gemopper voor vandaag, ik wens iedereen een fijne vrijdag en alvast een prettig weekend.

5 reacties

      zei  wimmie

 

wim*mie

28 March 2008 om 11:27

Heb jij ook veel vogels in je natuur-tuin? Vaak gedijen die daar beter,dan in een net bijgewerkte tuin. Groeten Izerina
izerinalin

28 March 2008 om 12:17

Steeds maar keuzes maken Rosa. Dat wordt vaak niet begrepen. Zelfs niet door mensen die eigenlijk dicht bij je staan. Ach , ik denk dat ze dan hun eigen belang even voorrang geven, dat begrijp ik dan ook weer wel. belangrijk is, dat jezelf goed weet, wat je wilt. Jij weet dat wel denk ik.

Misschien kun je maandag toch nog lunchen of zo. We moeten crea.. met de tijd om gaan. Kun je delta niet gewoon scippen in je hoofd, het is zo lekker bevrijdend, en dan komt het vaak toch nog goed, hun wieken draaien niet zo snel.

Ik denk dat het waar is van je medicijnen, meest slaan ze wel alrm als het nodig is, althans dat is mijn ervaring. Wij gaan zo op pad, ik merk dat het nu weer gaat stormen. het wordt nooit wat. Doeg!!!

 

buitenkans

28 March 2008 om 12:51

Fijn weekend en moed houden hoor! Hou je taai groet Trui
Trui[tjes] Perikelen

28 March 2008 om 13:01

Hoop dat je toch een fijn weekend hebt... liefs, Annemie
annemie

28 March 2008 om 13:32

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.