blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

weer voetendag

6 reacties

daarnet is de pedicure geweest omdat er iets mis was met mijn grote teen. hopelijk heeft ze het verholpen. ze heeft meteen mijn andere tenen ook maar even geknipt. dus dat is ook weer klaar voor een paar maanden.

vanmiddag ga ik weer naar de wielingen, naar een andere orthopedische schoenmaker dit keer. die van vorige week was de verkeerde volgens de revalidatie-arts. en morgen weer fysiotherapie voor mijn voet.

die voet heeft me trouwens een halve nacht wakker gehouden. hij maakte steeds willekeurige bewegingen, rond 3 uur was het over en heb ik nog even lekker geslapen en gedroomd. ik droomde van een vliegtuig en dat betekent volgens dromenweb dat ik grote vorderingen ga maken Smile ik doe er in elk geval flink mijn best voor.

goeie maandag allemaal!

6 reacties

Blijven dromen van vliegen en hopen,dat het uitkomt. Groeten Izerina
izerinalin

04 February 2008 om 13:36

Die bewegingen van je voet is neuropathie. Nu heb je inderdaad de goede orthopeed die zit altijd op maandagmiddag. Veel succes. Ik hoor het wel.
buitenkans

04 February 2008 om 13:39

Vervelend, zo'n ronddraaiende voet, Roosje! Maar de pedicure is wel lekker, hè? Wij moeten van de week ook weer.

Groetjes van Tilly

Tuinfluiter

04 February 2008 om 14:37

welkom3.gif picture by Wilda-01Heb ook van een vliegtuig gedroomd, maar verder weet ik ook niet meer. liefs Wilda, nog een fijne middag.
Zeeuwse dame

04 February 2008 om 14:55

Hoi Roosje.

Dat deed zeker wel zeer, je tenen knippen, ik knip altijd mijn nagels !!

Fijne zonnige maandagmiddag.

Groeten Eric.

ERIC221

04 February 2008 om 15:11

bedankt voor de diagnose, ineke, maar gelukkig klopte die niet. omdat ik diabeet ben, ben ik best wel bang voor neuropathie. volgens de dokter is het een overdreven reactie van mijn voet op de fysiotherapie. die moet dus in het vervolg minder intensief zijn.

haha eric, scherp opgemerkt. gelukkig heeft ze inderdaad alleen mijn teennagels geknipt en mijn tenen zittener nog aanSmile

wilgenroosje

04 February 2008 om 16:59

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.