blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

nationale voetenweek ?

3 reacties

deze week ben ik voornamelijk met mijn voet bezig geweest. eerst maandag naar de revalidatie-arts, vandaag voor de 1e keer fysiotherapie voor mijn voet en vanmorgen bij het douchen ontdekte ik een vreemde plek op mijn grote teen. gelijk maar even de pedicure gebeld en die komt maandag even kijken. diezelfde maandag moet ik naar de orthopedische schoenmaker. alles bij elkaar is die voet maat 37 een grote werkgever geworden, als je ziet hoeveel mensen er mee bezig zijn. nu maar hopen dat het helpt. op dit moment krijg ik af en toe steken in mijn voet. hopelijk een teken dat de fysiotherapie z'n werk gedaan heeft.

het gekke is dat ik mij altijd redelijk gezond en sterk voel, hoewel ik dat niet ben en ook nooit ben geweest. alleen als ik onder behandeling ben bij artsen en fysiotherapeuten begin ik me ziek te voelen. terwijl ik er niet erger aan toe ben dan daarvoor. de behandeling is er enkel op gericht mijn conditie te verbeteren. een ander effect is dat ik me nu verheug op het weekend, even een paar dagen geen gedoe. pffff, ben nog maar een weekje bezig en ik vind het nu al veel.

fijne vrijdag en een goed weekend gewenst!

3 reacties

donaldduck-1.jpg picture by Wilda-01Fijne middag. Liefs Wilda
Zeeuwse dame

01 February 2008 om 15:23

Hoi Roosje.

Fijne droge zonnige vrijdag(middag).

Groeten Eric.

ERIC221

01 February 2008 om 15:25

Hoi, Rosa. Toch is het niet zo gek wat jij schrijft, ik herken dat wel. Weekend, geen geklojo meer aan mijn lijf. ik zeg altijd ik heb even vakantie. Goed weekend hè.

.dokter

buitenkans

01 February 2008 om 15:42

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.