blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

punten

3 reacties

gisteren kreeg ik een brief dat ik a.s. maandag weer naar de wielingen moet voor orthopedische schoenen. dus die gaan toch door. binnenkort begin ik met fysiotherapie, dus ik krijg het weer druk.

vanmorgen begeleiding gehad en ik heb weer iets nieuws gedaan. ik heb douwe egbertspunten geknipt! het lukte maar ging heel langzaam. ik had er bijna 17.000 nodig. die heb ik vast wel, maar in mijn tempo ben ik jaren bezig ze netjes uit te knippen. gelukkig vond ik onderin het blik waarin ik ze bewaar een heel stel envelopjes met elks 1000 punten in. ik heb 17.000 punten in een doos gedaan en volgende week ga ik mijn senseo bestellen Smile

nu ben ik perfect tevreden met mijn koffiezetapparaat en mijn koffie is ook  de lekkerste van heel de streek, volgens een van mijn thuiszorgsters. ik drink alleen 's morgens koffie, omdat ik bang ben niet te kunnen slapen als ik het 's avonds drink.  bovendien is het niet eenvoudig maar 1 kopje te maken met een koffiezetter. ik vond het nogal decadent om voor af en toe 1 kopje decaf een senseo aan te schaffen. ik ben per slot van rekening een minima. maar mijn koffiepunten daarvoor inleveren vond ik een goed idee. vooral ook omdat het knippen een goede oefening voor mijn hand is.

ik moest vanmiddag internetbankieren en zag dat ik mijn geld van de delta had teruggekregen. maar wel 100 euro minder dan ik had verwacht. dus even gebeld en er werd gezegd dat ik 95 euri betalingsachterstand had uit 2005. leuk, nu mag ik al mijn mappen met rekeningen doorspitten om te kijken of dat waar is. toen delta er zelf zo'n rommeltje van had gemaakt, had ik, zoals zo velen, betalingsachterstand. ik kwam er niet meer uit en heb toen een overzicht gevraagd en hetgene wat ik verschuldigd was keurig betaald. daarna heb ik alle betalingen, ook die van delta, geagendeerd zo gauw ik de rekening kreeg. wat ik vooral vreemd vind is dat ik nooit een herinnering heb gehad. dus ook daar heb ik het de komende tijd druk mee om dat uit te zoeken.

iedereen een prettige avond gewenst en waai niet weg.

3 reacties

Hoi Roosje.

Dat wordt echt een heel uitzoekwerk, sterkte ermee.

Fijne stormachtige donderdag(middag).

Groeten Eric.

ERIC221

31 January 2008 om 17:04

Hoi Wilgenroosje,

Je moet wel binnen gaan tellen hoor, want anders ben ik bang dat ze allemaal naar Axel waaien en succes met het tellen.

Ik vind Senseo koffie ook altijd lekker.

 

Nog een fijne avond van de

webkoster 

Spreuken en gedichten

31 January 2008 om 17:12

014a.gif picture by Wilda-01Fijne avond. Liefs Wilda
Zeeuwse dame

31 January 2008 om 17:35

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.