blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

ik heb ze gezien !

6 reacties

sneeuwklokjes, gele crocussen, 1 forsythiabloempje, elzenkatjes, rose bloesemboompjes. de afgelopen 2 dagen was ik nogal uithuizig. maandagmiddag naar de wielingen in terneuzen. onderweg zag ik een vreemd, schuin bouwsel, de taxichauffeur vertelde me dat dat nou die beroemde/beruchte skihal moest worden. dus ik ben weer helemaal bij Smile

voorlopig krijg ik nog geen orthopedische schoenen. ik geloof het verhaal van de revalidatie-arts niet helemaal, maar waar het op neer komt is dat ik fysiotherapie nodig heb om de verkeerde stand van mijn voet te corrigeren. 3 maanden geleden zei hij nog dat er helemaal niks gecorrigeerd hoefde te worden en bij mijn weten is er niks aan mijn voet veranderd, vandaar het ongeloof. maar ik ga er gewoon aan beginnen, leuk om mijn fysio weer eens te zien en zij zal me wel vertellen wat er nu wel of niet mis is.

dinsdagmiddag moest ik naar de oogarts in het ziekenhuis in oostburg voor diabetescontrole. ik vond het een hele leuke dokter. niet zo'n afstandelijk persoon, maar iemand die mijn taal spreekt. ik blijk niet meer bijziend te zijn, kon alle cijfertjes, die ik te zien kreeg, zonder meer lezen. een leesbril heb ik wel nodig, maar die gebruik ik al, in verschillende sterktes. hij vroeg of ik die bij de hema gekocht had en ik vertelde dat ik ze bij zeeman had gehaald. bij de test bleek dat ik de juiste sterktes had aangeschaft. in mijn linkeroog zitten 2 gesprongen adertjes, maar dat was niet alarmerend zei hij en ik mocht gewoon over een jaar pas weer terug komen.

met de taxies ging alles goed tot op het laatst. ze waren steeds mooi op tijd, gistermiddag was ik dus vrij vroeg weer thuis. toen bleek dat de taxichauffeur mijn stok bij het ziekenhuis had laten staan. hij vroeg nog hoopvol of ik dat kleine stukje naar mijn voordeur niet zonder kon lopen, nee dus. ik kan geen stap zetten zonder stok. dus moesten we weer terug naar het ziekenhuis. gelukkig had iemand de stok bij de receptie afgegeven. zo zie je maar dat dromen soms uitkomen, want ik droom vrij vaak, dat ik mijn stok ben vergeten.

al bij al had ik een paar leuke dagen. beetje raar dat je doktersbezoek zo leuk vindt, maar als je meestal alleen thuis zit, is alles waarbij je de kans krijgt mensen te zien, welkom.

iedereen  nog een prettige dag gewenst!

 

6 reacties

Ja, dan zijn dat allemaal dingen die je anders beleeft dan een ander. Ik heb wel, dat naarmate de tijd verstrijkt, dat ik steeds meer een hekel krijg aan al die bezoeken. Op maandag kan een vooruitzicht van één of meer bezoeken aan het ziekenhuis, mijn week danig verpesten. Gelukkig zijn je taxiritjes goed gegaan, dat is pas echt vervelend. behalve je stok, maar zelfs dat kwam goed!! Doeg!!
buitenkans

30 January 2008 om 11:39

hoi ineke, in mijn geval zijn het meestal routinebezoeken, mijn aandoening evolueert niet progressief, dus ik verwacht niet echt slechte berichten. bovendien kan ik in een ziekenhuis zelfstandig op pad gaan, zoals ik vroeger overal deed en zie altijd bekenden. misschien dat ik er daarom van geniet. volgende maand moet ik bloed laten prikken, daar zie ik ook wel tegen op. maar wat moet dat moet.
wilgenroosje

30 January 2008 om 12:18

Fijn,dat je ogen goed zijn.En dat het allemaal voorspoedig verlopen is. Groeten Izerina
izerinalin

30 January 2008 om 12:36

BlackCatGA.gif picture by Wilda-01Liefs Wilda
Zeeuwse dame

30 January 2008 om 12:55

Hoi Roosje.

Fijn dat je nu zelf al een heleboel lente bloemen hebt gezien.

Groeten Eric.

ERIC221

30 January 2008 om 13:06

Hallo Roosje, ik kom je een fijne dag wensen.Groetjes.Gina
Ginatje

30 January 2008 om 13:45

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.