blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

weer weekend

5 reacties

op dit moment ben ik mezelf eens flink aan het toespreken. zo schreef ik een poosje geleden nog dat ik me niet laat deprimeren door het weer, maar vandaag is dat wel zo. iedereen geniet nu van een zonnetje en ik zit te wachten tot het over is. dat komt natuurlijk omdat ik niet naar buiten kan. het is nog jassenweer en ik kan mijn jas niet zonder hulp aandoen. ik zou zo graag eens kijken of er al sneeuwklokjes zijn. of kijken of de narcissen hier ook al in knop staan. nou ja, morgen wordt ook zon voorspeld en dan is mijn dochter hier en kan ik misschien even een kijkje buiten nemen.

ondertussen probeer ik me te vermaken op mijn pc. ik heb er een aantal zoekspelletjes op staan, zoals prime suspects, wat ik nu speel. je moet dan voorwerpen zoeken op bepaalde locaties. ze zijn soms op zeer onlogische plaatsen verborgen, vliegtuigen zijn b.v. zelden in de lucht. bovendien speel ik in het engels en kan een plane ook een houtschaaf betekenen. en een nut is niet altijd een noot, maar soms een schroef.

volgende week moet ik een paar keer met de taxi mee. maandag naar de wielingen naar de orthopedische schoenmaker en dinsdag naar de oogarts voor suikercontrole. ik hoop maar dat de taxi's op tijd zijn, na al dat gedoe van de afgelopen weken. ik zit nog te twijfelen of ik niet beter een ziekenfondstaxi neem, maar daar geldt een forse eigen bijdrage. ik ga eens op de cz site kijken of taxivervoer ook valt onder de nieuwe eigen bijdrage. het wordt wel ingewikkeld met al die nieuwe regelingen.

ik wens iedereen een mooie dag en als je kunt geniet van de zon.

5 reacties

Dat heb ik gedaan.Heb jij geen vogels in je tuin? Ik kan gewoon een poosje zitten kijken naar hun gescharrel. Toen ik nog vaak op de bank lag,luisterde ik naar hun gefluit en bedacht de rest erbij. Groeten izerina
izerinalin

26 January 2008 om 14:42

leuk zijn die zoekspelletjes he, helaas heb ik ze meestal maar voor een uurtje (probeerversies) dus dat is zo voorbij...Maar ik ben er ook dol op.
gimoli

26 January 2008 om 14:47

hoi izerina, ik kan niet zittend kijken in mijn tuin . vanuit mijn keuken- en slaapkamerraam kan ik mijn tuin alleen staande zien en dat hou ik niet zo lang vol. omdat ik vlak bijzee woon hoor je hier voornamelijkzeemeeuwen Smile

gimoli, ik denk dat jij mijn 1000ste bezoeker bent, dus feliciteer ik ons beiden, haha

wilgenroosje

26 January 2008 om 14:57

Hoi Roosje.

Ik ben 1004, en dan krijg je van mij wat Terneuzense sneeuwklokjes, is natuurlijk anders dan dat je ze zelf ziet, weet ik, maar vraag maar of de taxi express een stukje omrijdt ?

Fijne zonnige zaterdag(middag).

Groeten Eric.

ERIC221

26 January 2008 om 15:54

Hallo sombere Rosa. Ik begrijp je wel, soms heb je dat. Je accepteert wel veel, je moet wel, maar dan komt dat zonnetje, en dan wil je ook wel eens deelnemen. Je moet dat gevoel niet zo maar een gevoel laten, doe er iets mee. Ik bedoel dan denk er over na, denk weg wat niet echt belangrijk is, en wat je overhoudt zet je bovenaan op je lijstje, wat ga ik doen als de mogelijkheid zich voordoet.  

Zoek op je PC naar mooie zeeën, ook altijd leuk vind ik. Zoek mooie boeketten bloemen. Accepteer van jezelf je gesomber, dat mag en is ook lekker.

Dag lief.

buitenkans

26 January 2008 om 16:02

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.