blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

belastingen en meer van dat leuks

3 reacties

sinds ik mijn jaaropgave kreeg, kijk ik er al naar uit. de beroemde blauwe vlop met het aangifteformulier over 2007. raar mens ben ik toch.

vorig jaar heb ik voor het eerst aangifte gedaan via internet. ik vond het leuk, helemaal niet moeilijk en zo gebeurd. ik heb mijn ex-man toen aangeboden het ook voor hem te doen. en heb ook een digi-d voor hem aangevraagd. ik hoop dat hij zijn wachtwoord ondertussen niet is vergeten. want dat heb ik dus wel. als wachtwoord neem ik altijd iets wat ik absoluut niet kan vergeten (denk ik dan), maar als ik het nodig heb kan ik het me nooit herinneren. gelukkig is er altijd de mogelijkheid een nieuw wachtwoord aan te vragen. iets waar ik dankbaar gebruik van maak.

vanmorgen had ik begeleiding van een invalster. gisteravond nog vroeger naar bed gegaan, omdat ik bang was dat ik me zou verslapen. ze zou een kwartier vroeger komen dan mijn vaste begeleidster en een uur korter blijven. gelukkig kende ik haar al, een paar jaar terug was ze al eens een paar maal bij me geweest voor huishoudelijke verzorging. ze noemde me meteen bij mijn voornaam, iets wat ik prettig vind en ik vond het fijn dat ze dat had onthouden. de morgen vloog voorbij. ik ben nu een beetje moe, dus hier laat ik het bij vandaag. prettige dag allemaal!

 

3 reacties

geef wel aan je ex door ,dat als hij het vergeten is  dat het wel eens 2 weken kan duren voor hij een nieuw krijgtKnipoog
berb

24 January 2008 om 14:35

Hoi Roosje.

Ik doe het liever op papier, gewoon ouderwets.

Fijne droge donderdagmiddag.

Groeten Eric.

ERIC221

24 January 2008 om 14:37

hoi berb, ervaringsdeskundige ?
wilgenroosje

24 January 2008 om 14:37

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.