blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

hornaat

4 reacties

wat is het soms toch leuk om een onderbewustzijn zijn gang te laten gaan in je dromen. vanmorgen heel vroeg keek ik naar de school t.v., het ging over het droogmalen van polders. daarna viel ik in slaap en droomde dat vroegere buren, boeren, zich na het ontpolderen bezig hielden met de handel in schaal- en schelpdieren. de buurvrouw zat garnalen te pellen en de buurman zat wulken uit te doen. op tafel lagen de bestellingen van vishandelaren. er stonden ook grote zakken met lege schelpen.

de dromen van 's morgens vroeg zijn het leukste, al wordt ik dan wel vaak wakker met een vraag. zoals gisteren, vroeg me af hoe japanse bloemsierkunst ook weer heette. vlak voor ik google had opgestart, wist ik het weer, ikebana.

heb me gisteren een beetje overzet. ik heb aan degene, die de groep gestart is uitgelegd wat ik mankeer, maar vanmorgen hing ze meteen weer aan de bel. ik heb gezegd, dat ik ergens anders werd verwacht. ik bedoelde hier dus. ze wilde me weer van alles uitleggen wat ik al lang weet, zucht. gelukkig is een deel van het spel op tilt geslagen, dus heb ik even rust. ja vrijwillig is niet vrijblijvend, maar ik pas heus wel op mezelf hoor. bedankt dat jullie bezorgd zijn.

 

4 reacties

Hornaat..lekker. Mijn zus pelt met regelmaat een kilootje voor me. Niet te doen met die handen van mij.Ja opeten gaat wel.

Mooi dromen..ook heel fijn..kijk dat ik niet. Ik heb een paar standaard dromen, en ik ben altijd mensen waarvan ik hou kwijt.

buitenkans

16 January 2012 om 14:14

goede middag allemaal. Goede middag. Naar je zelf luisteren is heeeeeel belangrijk. Dat doe ik vandaag ook. Een fijne maandag. Groetjes Conny.
conny laat jullie weten.......

16 January 2012 om 15:24

Doe je iets vrijwillig,wordt er nog gezeurd. Groeten Izerina
izerinalin

16 January 2012 om 15:37

zat je toch nog met die boeren van de cake in je hoofd zeker...hahahahahahaha....
gimoli

16 January 2012 om 17:10

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.