blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

pitjes

3 reacties

vanmorgen toen ik wilde ontbijten zag ik dat het brood het goede etiket had, maar er zat een ander soort brood in. het is brood met zonnebloempitten en ik vind het errug lekker. in de carpaccioworst, die ik bij de lunch at, zitten pijnboompitten. ik kan mijn geluk niet op, een dag met pit!

gisteravond heb ik tot 10 uur gewerkt. er was paniek uitgebroken, omdat een opdracht, die beloofd was, niet verscheen. we konden niet achterhalen waarom dat was en men bleef maar vragen waar ie bleef. op het laatst heb ik steeds maar geroepen "rieleks" maar ook dat hielp niet. ik heb gemerkt dat ik er nu vrij rustig onder blijf, vertel geduldig 5 keer hetzelfde, omdat men te lui is om het de eerste 4 keer te lezen. ik heb het dan zo druk dat ik geen tijd heb om te piekeren, wel een voordeel dus.

vanmorgen was ik al weer vroeg aan de slag, de beloofde opdracht was er en ook de daarop volgende, maar ze waren alweer aan het vooruit werken en met een opdracht bezig, die nog niemand heeft. ben heel blij voor die mensen, dat ze niet aan drugs en alcohol verslaafd zijn, al kan een gokverslaving ook heel slecht aflopen.

al bij al heb ik nu minder tijd voor de blogs. ik hoef er tegenwoordig niet zoveel meer te lezen. in handwerken ben ik niet meer geïnteresseerd sinds ik 1-handig ben. het wachten is nu eigenlijk op een macramee-weblog, want dat hebben we nog niet.

wat de inkrimping van mijn begeleidingsuren betreft is er een lichtpuntje. omdat mijn begeleidster nu een zzp-er is kan ik in overleg schuiven met de uren. wil ik iets doen wat meer tijd kost, dan komt ze de ene week korter en de andere langer. ben best blij met die oplossing.

3 reacties

Dat is mooi, om met je laatste lichtpuntje te beginnen. Ik vind geweldig...een mens moet toch creatief zijn hè.

Geen lichtpuntje maar geluk, lekkere pitten in je brood, hoe blij en tevreden kan een mens zijn. Ja toch.

Je hebt het zo druk, dat je weinig tijd overhoudt om te piekeren. HOERA. en wacht op een macrame blog. ik vind het een goed nieuws blog.

buitenkans

13 January 2012 om 16:07

Lekker hé brood met pitjes of meuslibrood.Eten in mond

Moet lachen om je blog Rosa, men leest tegenwoordig niet meer, ben nu bezig met veel  op te zoeken over Noorwegen, op de kennismakingsdag lees ik dat ook voor, beknopt.Maar het zal mij benieuwen wat ze er van meenemen, zoals het rijden in de bergen, geldzaken, tolwegen, je telefoon instellen, informeren of je te bereiken ben met de provider waar je bij bent enz..Knipoog

wijari

13 January 2012 om 16:44

Een pittig dagje vandaag voor jou! Jammer, ik weet niets van macramee, anders begon ik subiet een tweede blog.
Tuinfluiter

13 January 2012 om 17:49

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.