blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

postekop

3 reacties

gisteren kocht ik een bakje postekop. dochter zei bestraffend: "je weet toch dat je daar niet tegen kan" toen ik het haar vertelde. ik eet altijd brood met jam, andere dingen die ik lekker vind kan ik niet tegen. gebakken worst b.v., bloedworst of gekookt spek. magere vleeswaren eet ik alleen als snack, niet op brood. heel veel dingen van toen ik klein was eet ik niet meer, misschien zijn ze nog wel te koop. b.v. kokosbrood en chocoladeboter. doordat ik al 20 jaar vetarm eet kan ik vette dingen niet meer verdragen, zo moest ik afscheid nemen van de hollandse nieuwe, die ik zo graag lustte.

vannacht 10 uur aan een stuk geslapen. de nieuwe aktie van de oostburgse winkeliersvereniging  "waar kunnen we je 's nachts voor wakker maken" spreekt me dan ook niet aan. laat mij maar slapen en dromen, want in mijn dromen kan ik lopen.

de nieuwste uitvinding van het kabinet is om alle mensen met een bijstandsuitkering te verplichten te werken of vrijwilligerswerk te doen. nu heb ik maar een halve bijstandsuitkering, zou ik dan ook maar halve klusjes moeten doen? zelfs dat zal me niet lukken. ben niet voor niets afgekeurd voor 80 - 100%. per telefoon nog wel, hopeloos geval. toen ik  daarover zat na te denken bedacht ik me dat ik al vrijwilligerswerk doe. ik help oude , weliswaar belgische, vrouwtjes via een helpdesk met hun problemen bij een boerderijspel. of zou het helpen van buitenlanders niet meetellen? even checken bij een bepaalde partij? nee, ik weiger hun naam te typen of de naam van hun leider.

nee, maak me asjeblieft niet wakker. in mijn dromen is de wereld altijd mooier dan in het echt.

 

tranen.

 

 

 

3 reacties

je bent een bijzonder mens met veel humor.
Onbekend

11 January 2012 om 13:18

Jij doet toch al vrijwilligerswerk? je bent de wetgever voor. Groeten Izerina
izerinalin

11 January 2012 om 13:47

Rosa heb je ook gelezen dat dit in Terneuzen niet hoeft, die maatregel. Knap van Van Schaik..

Jij zou de gemeente kunnen adviseren daar bij jou. Zouden ze de gemeenschap veel geld mee besparen.

Nee Rosa, natuurlijk niet terug..ik bedoel ook maar even, wat jij schrijft, even. Even kijken..voelen hoe het was. Een mens heeft een fabelachtig vermogen om zich aan toepassen, dat moeten we vooral houden.

Fijn hè lekker geslapen...doeg! 

 

buitenkans

11 January 2012 om 16:46

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.