blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

genieten

3 reacties

het was een prachtige dag gisteren, vond het jammer dat ie voorbij was. toch deed ik bijna hetzelfde als andere dagen, het enige wat ik niet deed was me druk maken over dingen, waaraan ik in het weekend toch niks kan veranderen. opeens ontstond er ruimte, ik wist niet wat me overkwam. ruimte en energie om allerlei dingen te doen waar ik anders niet aan toe kom. zoals de kerstedities lezen van de verschillende dorpsblaadjes.

mijn avondeten was ook uit de kunst, mijn favoriete salade met geitenkaas en allerlei lekkere quinn-dingetjes. wat een hoop verschillende smaken, genieten dus.

's avonds wilde ik nog naar een docu van kruispunt kijken over 3 jonge engelse vrouwen, die besloten hadden non te worden. ergens begrijp ik hen wel, af en toe lijkt het me geweldig om je leven te besteden aan het kweken van kruiden, kerkgewaden te borduren en het strijken van pijen. maar dat bidden, 7 uur bidden per dag. wat moet je dan allemaal zeggen, vertellen, vragen? je beleeft niks, weet niks van wat er in de wereld om gaat, dus kun je ook niet bidden voor mensen, die het moeilijk hebben, want je weet niet dat ze bestaan. ik heb niet gewacht op het antwoord, je terugtrekken in een klooster lijkt me een heel egoïstische stap. maar ik ben dan ook niet katholiek.

vanmorgen weer meteen begonnen met het vrijwilligerswerk. ik probeer nu al een week aan iemand uit te leggen dat een mac heel anders werkt dan een windows pc en dat ik niet weet hoe. deze dame heeft alles van apple maar kan er niet mee omgaan. mijn advies om een apple gebruikers forum te zoeken vind ze te veel werk. ja, zo kun je bezig blijven. gelukkig is het niet mijn probleem en dat gaat het niet worden ook Smile

3 reacties

Goed dat je dat ook kan Rosa, even alles buiten sluiten. Mijn weekend was er ook een van genieten.

Groetjes Jannie

wijari

09 January 2012 om 11:52

Wat heb jij een geduld met die mevrouw. groeten Izerina
izerinalin

09 January 2012 om 12:37

Wat een lekker weekend. ..Ja als je de harde schijf wat opruimt, kan er weer eens wat anders op.

Apple en windows..ja dat is een groot verschil. Apple is heel gebruiksvriendelijk, maar je moet afleren windows te denken. Apple is heel letterlijk....wat er staat doet tie. Verder moet je goed leren omgaan met je touchpad, die een ruim aantal functies heeft.

Maarre het zijn jouw zorgen niet..vooral niet doen.

 

 

 

buitenkans

09 January 2012 om 12:52

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.