blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

rustdag

3 reacties

goede voornemens voor een heel jaar lukt niet, daarom heb ik er een alleen voor vandaag. ik neem een rustdag. vandaag houd ik me alleen bezig met mijn boerderijspel. in het clubje waar ik vrijwilliger kunnen zich problemen voordoen, maar ook dat is hobby. ik vind het leuk mensen te helpen, dat is altijd zo geweest. maar voor de rest ga ik me niet druk maken over de zorg b.v. ik heb er helemaal geen zin in fulltime zorgvrager te zijn, noem het maar zorgbedelaar haha.

de zon schijnt en ik heb de lente in mijn hoofd. poof staat weer als vanouds naar de kauwen en de meeuwen te blaffen, is de vuurwerkellende helemaal vergeten. ik verheug me op een mooie lente en zomer en dit jaar ga ik dus wel zeehonden fotograferen. en leren met een rolstoelbus mee te durven. 

gisteren kreeg ik iets heel moois, een groen emaille brooddoos, ziet er heel vijftiger jaren uit, maar is nieuw, van de action. eigenlijk kitsch, maar ook kitsch kan mooi zijn. ligt aan het gevoel dat het je geeft denk ik. dochter heeft gisteren het kerstspul opgeruimd, hier en daar staat nog een verdwaald sneeuwpopje, maar het is tenslotte nog winter.

3 reacties

Zeg ik ga ook eens kijken naar de groene brooddoos, spreekt me aan.

Goed dat je vandaag een zorgeloos dagje houdt. Als je dat kunt, is het echt een win-win situatie hè. Lekker hè gewoon weer Poof..zichzelf.

Goeie zondag!

buitenkans

08 January 2012 om 12:13

Hé... voel jij je ook al zo lenterig? Heb er ook 'last' van vandaag. Zo'n dagje is toch maar mooi meegenomen. Morgen zien we wel weer, toch? Hoe groen is groen?? Dan moet ik toch ook ff kijken... Mijn keuken zal toch ooit wel eens groen worden? Lief begint zelf al groen en geel te zien van ellende dat er steeds weer iets tussen komt. Mijn eigenste Hulk, zo'n beetje Tong uitstekend
annemie

08 January 2012 om 13:48

Het is ook lente. Ik zag al zoveel "groens"opkomen aan de dijk. Groeten Izerina
izerinalin

08 January 2012 om 14:55

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.