blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

schuldig

7 reacties

de discussie is niet nieuw. verzekeringen speelden al vaker met het idee om mensen, die ongezond leefden, te laten betalen voor de kosten, die dat met zich meebrengt. dat is nooit echt gerealiseerd. dus nu hebben de ziekenfondsen plannen om maar gelijk goed door te pakken.

zo willen ze b.v. ouderen meer laten betalen voor de behandeling van gebreken, die te wijten zijn aan het ouder worden. dus als je ouder wordt is dat risicogedrag. ik moet steeds meer denken aan de film soilent green. in die film worden ouderen vernietigd en tot voedsel vermalen voor de jongere generatie. dat die ouderen met elkaar voor de welvaart voor de jongeren hebben gezorgd wordt voor het gemak vergeten. wat zorg? de ouderen zoeken het maar uit.

nu hoor ik officieel ook tot de categorie ouderen, sinds men de leeftijd waarop men als oudere wordt beschouwd verlaagd heeft naar 50 plus. ook zo handig, want daarna werd weer geklaagd over de snelle vergrijzing van de bevolking. ja duh.

maar het verhaal is nog niet klaar. ik ben ook schuldig aan risicogedrag door het simpele feit dat ik vrouw ben. vrouwen hebben door hun lichaamsbouw vaker kans op blaasontsteking. dat brengt kosten met zich mee en die worden niet meer vergoed uit het basispakket. want laat die vrouwen zelf maar voor de kosten opdraaien, hadden ze maar geen vrouw moeten worden.

maar ik heb de oplossing gevonden. eerst ga ik me laten ombouwen tot man. op kosten van de verzekering natuurlijk. en om te verbergen dat de jaren beginnen te tellen ga ik me daarna, op kosten van de verzekering, eens uitgebreid cosmetisch laten strak trekken.

wat een besparing zal dat zijn!

7 reacties

GENIAAL   hahahaha

Groetjes  Piet

delientjes

07 January 2012 om 12:00

hihihi!

Dan nog wel even je naam veranderen op het weblog, eh...Smile.

Ik vind een mooie : CV ver Z etje?

Maar mischien heb jezelf nog een betere

Riet Luteijn

07 January 2012 om 12:17

Ik ben best een vredelievend mens. Maar soms zou ik wel eens een rotschop willen uitdelen. de idioten. Groeten Izerina
izerinalin

07 January 2012 om 12:36

Ach ja Rosa..we doen eens gek. Dat zullen ze wel betalen..alhoewel.

Het is een droefenis..daar is alles mee gezegd.

Voor vandaag, vergeet het even..weekend..

buitenkans

07 January 2012 om 14:15

Roos lieverd leef met je mee je heb gelijk maar gelijk krijgen is iets anders he ..die hulp ik wist het ..de Cardioloog zegt rusten veel rusten maar als ik dan zeg wie doet de huishouding hulp vragen ..en zo is het balletje rond ..jij bent boos ik ook en er zullen er meer zijn die dachten nog wat te genieten nu ze niet veel meer kunnen maar vergeet de staat die denkt er iets anders over .niet te veel lezen of tv kijken je knapt daar niet echt van op fijne zondag liefs Jean..

ps nog bedankt voor de gegevens over de suiker liefs Jean

Sirikit

07 January 2012 om 15:11

Wat te denken van coma drinken, blowen,te vet eten, wie doen dat ook, jonge mensen.Elkaar afdrogen en dan niet met een handdoek.Eén lijn trekken dan wat betalen betreft.

Eerst moest M.groot wonen toen kleiner en nu weer allemaal bij elkaar, groot dus.Wat kost dat, nee mvr.dat ziet u verkeerd dit kost minder.Voor bouwen hebben wij een ander potje,Het word nu huren (ter info).En dat in de achtien jaar dat ze niet meer thuis woont.Geldgezicht

wijari

07 January 2012 om 17:43

Goed idee. Ik doe mee!

Nee, alle gekheid op een stokje; schandalig wat ze nu weer verzinnen. Er wordt van alles gedaan en georganiseerd opdat we steeds ouder worden en als het dan zover is, worden we gestraft. Eigen schuld, dikke bult!

Tuinfluiter

07 January 2012 om 18:35

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.