blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

goednieuwskerstblog

2 reacties

het zijn de kleine dingen die het doen.

vanmorgen ontbeten met kerststol, tot nu toe heb ik nog geen last van de rozijnen. voor de zekerheid heb ik tussen de middag gewoon brood gegeten.

de kerststol heb ik gesneden met mijn nieuwe broodmes, bij elkaar gespaard met de zegeltjes van de super. het is een mooi mes en doet zijn werk goed.

de traiteur bracht mijn bestelling rond 1 uur. de hapjes zien er heel mooi uit en zullen ook lekker smaken. ze zitten in een 9-vaks schaal. het eten voor morgen ziet er ook goed uit, al is het de bedoeling dat ik de aardappelrozetjes frituur. dat zal nepfrituren worden, in de magnetron.

op de t.v. is een mooie film bezig, the wizard of oz met judy garland. heb die al heel vaak gezien, maar het verveelt nooit.

in de verte hoor ik zacht geknal, maar poof doet dapper of ze niks hoort. het leven is goed. 

2 reacties

Het is toch allemaal goed gekomen met je eten.Hier knalt het constant. We denken nog regelmatig aan de angst van de vorige hond. Groeten Izerina
izerinalin

25 December 2011 om 18:26

Het leven is zeker goed. Zeker als ik al die kleinkinderen om me heen zie. Wat ben ik dan rijk . Ook Bowie is al dagen van slag. Ik vind ook dat het knallen naar een zeer vervelend hoog niveau stijgt. Dat is dan weer erg vervelend. Ook de vogels hebben er ontzettend last van merk ik.

Groetjes  Piet

delientjes

25 December 2011 om 22:38

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.