blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

de mens wikt...

3 reacties

... maar de traiteur beschikt. op de een of andere manier lukt het me niet om voor mezelf kersteten te regelen. ik dacht dat ik het deze keer goed geregeld had, maar er klopt niks van. ik had voor gisteren inderdaad niks besteld. er was keuze uit 3 maaltijden, 2 er van hadden bestanddelen waar ik allergisch voor ben en de derde lust ik niet. dat waren spruitjes. de traiteur had gezegd dat mijn bestelling voor de kerst uiterlijk zaterdag bezorgd zou worden,dus had ik hapjes besteld voor kerstavond. maar die worden pas morgenochtend geleverd.

dus zat ik gisteravond aan een paar diepvriesboterhammen met een zakje unox tomatensoep. er zijn mensen, die minder hebben, maar voor mij is het een noodrantsoen, verwend nest dat ik ben. vandaag wordt het de zuurkoolstamppot, ook van unox, die ik voor tweede kerst had bedoeld, maar dan ga ik de hapjes eten. gelukkig dat ik nog niet dementerend ben, want het is een heel gepuzzel.

gisteravond heb ik poof weer een valiumpje moeten geven. een halfje dit keer en dat had het bedoelde effect, ze werd rustig in plaats van stoned. het was nodig, want ze deed pogingen de kerstboom af te breken. die is nu nog heel Smile

en zo sudderen we de feestdagen door, die eigenlijk weinig feestelijks meer hebben voor mij. toch wens ik iedereen hele prettige dagen toe, geniet er van!

3 reacties

Het lijkt wel balletje,balletje,die kerstmaaltijden van jou. Regen komt er niet,ik hoop voor Poof ook niet te veel vuurwerk. Groeten Izerina
izerinalin

24 December 2011 om 10:59

als ik in Breskens zou wonen, dan had je van mij een maaltijd naar keuze gekregen....

woon helaas in Terneuzen. wat een gedonder met de traiteur, wens je warmte toe , ook

voor je lieve Poof, hart.groet Christel.

Onbekend

24 December 2011 om 11:20

Wat een gedoe dat eten van jou. Ik vind wel dat jet het aardig oplost. Het is ook weer niet super belangrijk, het is gevoel, van fout gaan, dat is niks voor jou.

Hadden wij nu maar voor je gezorgd, volgend jaar Rosa..ik denk wel altijd, Rosa mag niet alles hebben, lijkt me moeilijk als je dat niet weet.

Het is ook weer zo voorbij, en als je iets echt nodig hebt, laten weten hè?

 

buitenkans

24 December 2011 om 12:11

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.