blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

gratis kreeft

2 reacties

daarnet de spambrievenbus geleegd op een van de emailadressen, die ik gebruik voor emails van spelletjes. dit keer kreeg ik gratis kreeft aangeboden. ik moest daar wel een restaurant in amerika voor bezoeken, dus dan is het toch nog dure kreeft. op facebook vroeg een amerikaanse of iemand wist tot hoe laat wal-mart open is in haar woonplaats op kerstavond. rare jongens, die amerikanen. ze denken dat de wereld niet groter is dan hun 50 staten en canada. wat natuurlijk nog vreemder is, is dat je zoiets op internet vraagt. ik ben er van overtuigd dat wal-mart ook een website heeft, dus is het logischer daar even te kijken.

de traiteur is erg laat vandaag. ik denk dat ze ook al een deel van de bestellingen voor kerst moet bezorgen. het autistje binnen in mij blijft maar zeggen: maar als ze je nou vergeten zijn? dus zal ik rond 1 uur toch maar even bellen voor de zekerheid.

er is een weblog dat heet "'t is altijd wat", dat is ook hier het geval. terwijl ik rustig de hele dag voor mijn computer zit, blijft er van alles gebeuren. de dokter had mijn medicatie veranderd, die enorme pillen pasten niet in mijn pillendoosje, dus mag ik nu de andere weer gebruiken. de apotheek kwam ze omruilen en weer kreeg ik zo'n leuk blikje met pepermunt. dus inderdaad, ieder nadeel hep zijn voordeel.

foutje bedankt: ik had voor vandaag niks ingevuld op het bestelbriefje zei de traiteur, dus er wordt geen maaltijd geleverd. dat wordt een zakje soep Smile

 

 

 

2 reacties

Het is altijd wat, dat is waar..had je het ook echt niet ingevuld, niet dat het er iets toe doet. Soepje met brood ook lekker.

Johnny moest getest voor de MRSA bacterie, omdat hij in Belgie is behandeld.  Vlissingen, waar de Radiotherapie wordt gegeven, wij allemaal op zoek naar de uitslag. Vanmorgen was hij er gelukkig, en ook nog negatief, nog gelukkiger.

Raar van die pillen, vind je niet, wat heeft die maatvoering daar nu mee van doen. Ach als je alles begreep..ik wil het geeneens.

Moet je nog naar buiten? het is koud denk er aan. Koude wind..Dag lief.

 

buitenkans

23 December 2011 om 14:33

Goed, dat je voor alle zekerheid nog even belde, Wilgenroosje, anders zat je nu nog steeds te wachten...
Tuinfluiter

23 December 2011 om 19:00

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.