blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

amsterdams halfpondje

5 reacties

toen ik klein was, was ik dol op hagelslag. in het buurtwinkeltje verkochten ze het merk amsterdams halfpondje. een wit zakje met blauwe opdruk. die vond ik het lekkerste. het merk is al lang verdwenen, vanmorgen kocht ik extra puur van venz. daarnet 2 boterhammen met dit spul gegeten. raar, maandenlang vond ik chocola niet lekker en nu opeens weer wel.

ik heb ook chocoladetruffels gevuld met slagroom en bossche bollen gekocht. ik heb iets te vieren vandaag, de geboorte van mijn kerstkind. zelf viert ze het niet, de reden begrijp en respecteer ik, maar is te privee om hier neer te zetten.

vanmorgen een goed gesprek gehad met de wijkverpleegster over de perikelen van vorige week. ze kon me goed begrijpen. een en ander vroeg wel veel energie, zodat ik om half 12 weer een hypo kreeg. diabetes blijkt toch moeilijker te regelen met tabletten. de apotheek belde me daarnet dat mijn medicatie veranderd is, ze komen de nieuwe pillen eind van de middag brengen. ook weer iets dat me niet aanstaat, waarom is daar geen kontakt over opgenomen met mij door de praktijkondersteunster? 

de woningbouw kwam mijn deurbel maken, toen ik net om boodschappen ging. volgens de monteur was hij niet kapot, maar toen ik terugkwam zag ik dat er nu een zwart drukknopje op de muur zit i.p.v. een witte Smile  ach, ik hoef niet steeds gelijk te hebben, maar het deed me toch goed te zien dat ik het had.

nog even over londen. het was toen niet de eerste keer dat ik er was en ook niet de laatste keer. dat was 10 jaar geleden samen met dochter en ook toen leek londen een enorme speeltuin. alleen was het vreselijk duur geworden. de vriendin, waarover ik gisteren schreef, leeft ook niet meer.

 

5 reacties

Afhankelijk zijn van medici is gewoon vreemde zaken accepteren,helaas. Groeten Izerina
izerinalin

20 December 2011 om 13:28

gefeliciteerd met je dochter! heerlijk smikkelen.... afhankelijk zijn blijft vervelend.

je hebt in ieder geval een nieuwe deurbel.

Onbekend

20 December 2011 om 14:32

Gefeliciteerd Roos met je dochter, en je kleinkonijn ook met z'n bazinnetje. En leest dochter het? Hartelijk gefeliciteerd!!!!!!!

Kan ik ook slecht tegen, die medicijnen, hadden ze kunnen overleggen, je bent toch geen dutsje zeker!! 

C. Jansens

20 December 2011 om 14:38

Gefeliciteerd Rosa met je dochter,nog veel jaren erbij voor haar.Onze dochter wil altijd een feest, groot het liefst, iedereen mag komen heel haar familie b.v. en dat zijn er meer als zeventig.

Als ze 50 word,denken wij,cadeautjes zijn ook zo leuk en in het middelpunt staan heeft ze geen moeite mee.

Kleine moeite even overleggen over de medicijnen, mijn man kreeg ook andere van de apotheek, daar kreeg hij exceem van dus gewoon terug naar zijn vorige medicijnen.De huisarts schreef op medisch advies moet dat.Klaar.

wijari

20 December 2011 om 16:21

Rosa, gefeliciteerd met je dochter, en je dochter met zichzelf !!
- deze tekst heb ik gepikt van een van m'n favoriete weblogsters!-Knipoog

Jopie Meerman

20 December 2011 om 17:04

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.