blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

volle maan

5 reacties

het slapen ging vannacht weer moeilijk. het was volle maan en dat doet rare dingen met mij. rond een uur of 4 ingedommeld en om half 7 wakker gemaakt door poof, die haar lege drinkbakje luidruchtig door de keuken smeet. je moet wat als je niet kunt praten en al 9 jaar een vrouwtje hebt, die vaak vergeet je drinken te geven.

poof begint altijd te blaffen als ik opsta om me aan te moedigen wat sneller te lopen. dat werkt natuurlijk niet, maar ze blijft proberen. om half 7 is dat niet zo handig met een buurvrouw, die last heeft van geluidsoverlast.  bakje gevuld en geprobeerd nog wat te slapen. was 5 minuten te laat wakker, dus dat valt mee.

vanmorgen begeleiding gehad, gelukkig weer 4 uur zodat alles op het gemakje ging. koffiedrinken, boodschappen, wandelen. naar de kaoje geweest, het was prachtig daar. was al een paar weken niet op de kaoje geweest en dat is te lang voor een bressiaonder.

 

5 reacties

Poof is ook blij dat je wakker bent, en laat dat zien.

Ik ben zó blij dat jij weer zón fijne ochtend had. Lang geleden dat je genoten hebt. Ik merk dfat de buurvrouw je toch nog bezighoudt, Laat haar toch..niet goed voor je lief.

buitenkans

10 November 2011 om 16:09

O jee Roos...je krijg straks net als wij tweeén....de buurvrouw gekte( grapje).......wij moeten dat van buurtbemiddeling afleren...
En spookie en moortje zouden poof helemaal gelijk geven, wij vergeten ook steeds water, maar zij hebben geluk dat de buurvrouw altijd water buiten heeft staan.
Arme poof.......
Ik ben blij dat je een fijne dag had, wij hadden dat gisteren, en ik was ook blij.
LIeve groet.......
antje1

10 November 2011 om 16:13

Fijn,dat het vanochtend weer als normaal ging. Groeten Izerina
izerinalin

10 November 2011 om 16:34

Zeg ,snap het nie helemaal nog hoor. Ben al een keer op twitter geweest, vind het leuk om alleen beetje rond te lezen. Maar wilde ik je volgen, en had ook mailtje, probeerde ik het, stond er sorry, geblokkeerd...

Wat leuk zeg, je ochtend gister, ben blij voor je! 

C. Jansens

11 November 2011 om 09:51

fijn dat het nu eens goed ging met je thuiszorg...dan begint je dag eens goed, en gaat het de rest van de dag ook beter met je denk ik. En die buurvrouw...lekker laten schuiven!
gimoli

11 November 2011 om 11:11

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.