blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

mijn franc is gevallen

6 reacties

hoe lang ik al op twitter zit weet ik niet, meer dan een jaar denk ik. ik gebruikte twitter vooral voor informatievoorziening en de af en toe broodnodige lach. daarvoor volg ik b.v. wat cabaretiers en in het wielerseizoen ook wielrenners. sommige mensen gebruiken twitter als een soort messenger of chat, daar heb ik niet zo'n behoefte aan. ik zag dus het nut van twitter niet echt in. tot gisteren.

ik was best wel tevreden met mijn blogje van gisteren, bedankt voor de complimenten. ik besloot een link er naar op twitter te zetten onder de hashtag (= #) zorg. wow wat een lezers kreeg ik opeens en nog. gisteren drie keer zoveel als op een drukke weblogdag.  opeens vond ik een instrument om mijn stem te laten horen. fijn gevoel!

vanmorgen kwam de wijkverpleging wel, dat mag ook wel eens vermeld worden. deze had de tijd om naar mijn ellende van de afgelopen 2 weken te luisteren. zij begrijpt ook mijn situatie goed. vooral ook het rotgevoel dat ik het, hele dagen zittend aan mijn bureau, toch nog voor elkaar krijg om overlast te veroorzaken. het zit me nog steeds niet lekker en ben voortdurend bezig andere geluiden te vergelijken met het volume van mijn tv.

de eerste dag na de klacht zette ik de tv zo zacht, dat ik niks kon verstaan en ben al om 8 uur naar bed gegaan, zodat ik in de slaapkamer het geluid wat harder kon zetten om naar een serie te kijken, waar ik me op had verheugd. toen heb ik besloten dat het zo geen leven was, ik heb al zo ontzettend weinig en dat laat ik een overspannen buurvrouw me niet afpakken. ik let nu wel op het cijfertje van het volume, maar voor de rest probeer ik het te vergeten.

ben gisteren vergeten aan mijn dochter te vragen mijn cva-mok te fotograferen. zal het een dezer dagen zelf proberen. dan heb ik weer een doel, haha.

 

6 reacties

Hoe twitter je, doe je dat met je mobiel of je computer,wat dit betreft ben ik nog een leek.Maar jij kan het weer.Verbaasd
wijari

08 November 2011 om 13:21

Fijn,dat iemand naar je verhaal wilde luisteren. Deed men dat in de regering maar. Groeten Izerina
izerinalin

08 November 2011 om 13:25

Ja Twitter is een geweldig iets, het is ook mijn favoriete mediading. Ik lees en leer er zoveel, een schat van informatie,

Ik vind het goed van je, dat je de kwestie van het geluid, voorzover mogelijk geskipt hebt. Laat ze dan maar oordoppen dragen. Jij moet ook leven zeg...

Ze snokt maar een eindje.....Johnny moest erg om jou lachen..

buitenkans

08 November 2011 om 13:38

twitteren doe je toch met een mobiel? dat woord hashtag is mooi....hashtag in je

handbag haha. en laat die buuv maar oordoppen in doen. de mijne boven is  wat dovig,

hoor precies de t.v. en gesprekken, het went als ik er niet op let. ben benieuwd naar

die CVA mok.

Onbekend

08 November 2011 om 15:14

ehm een hashtag laat je toch bezorgen door een hashtaxi? Sarcastische emoticon Knipogende emoticon Met uitgestoken tong
Cyberbelle in ballingschap

08 November 2011 om 17:07

Kijk, voor zulke doeleinden is dat getwitter erg nuttig!
Tuinfluiter

08 November 2011 om 17:22

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.