blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

grijs gedraaid

4 reacties

gisteren keek ik naar een aflevering van the tudors en moest opeens aan de jsd band denken. hoe hun elpee travelling days in mijn bezit kwam weet ik niet meer, waarschijnlijk toen mijn broer en ik onze gezamenlijke platenverzameling verdeelden. feit is wel dat ik deze elpee letterlijk grijs heb gedraaid. hij staat in mijn platenkast, zal m ooit nog eens digitaliseren, de apparatuur daarvoor heb ik. op you tube vond ik een paar liedjes.

ik heb zelf radioprogramma's gemaakt. eerst bij een belgische vrije radio, daarna bij de ziekenomroep radio delta, die dit weekend hun 30-jarig bestaan vieren. bij de vrije radio had ik behalve een actualiteitenprogramma ook een folk- en bluesprogramma. op een keer had ik bedacht dat ik een uur zou vullen met liedjes over de koekoek. bij de aankondiging van het eerste liedje, the cuckoo van de jsd band, ontdekte ik dat ik koekoek niet kon uitspreken. en ik moest nog een heel uur Fronsen toen ik tijdens mijn studie engels phonetiek kreeg, kwam ik er achter dat in koekoek 3 glottal stops zitten, een beetje teveel gevraagd van mijn stembanden.

 

 

4 reacties

Gek, hè... dat sommige woorden voor iemand zo'n probleem kunnen worden. Bij de komende toneelvoorstelling moet ik zeggen: dan doen we of we Jehova Getuigen zijn... En dat lukt me niet... Ben er al weken op aan het oefenen, maar nee, hoor. Zat jij bij Radio West???
annemie

06 November 2011 om 12:14

yup en ik heette daar joke.
wilgenroosje

06 November 2011 om 12:24

Rosa wat zou je niet hebben gedaan zeg...veelzijdig mens ben je.

Raar je sommige woorden. Ik vind het ook wel eens per dag verschil maken.

Dus jij hebt zo'n beker, keertje laten zien?...

buitenkans

06 November 2011 om 13:16

Wat ben jij toch een kanjer ,ook op muziekgebied. Groeten Izerina
izerinalin

06 November 2011 om 13:48

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.