blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

draaierig

3 reacties

mijn gedachten zitten overal, dichtbij en veraf. daarom schrijf ik dit blog wat later. bijgaand liedje is heel toepasselijk bij de draaikonten van het cda, de zeeuwse zogenaamde cda-dissident, die steeds blijft meestemmen met zijn partij ( hoe is het godbetere mogelijk) voorop.

ik ben zelf 12  jaar aktief geweest in de politiek en ik weet hoe moeilijk het kan zijn om een zuiver geweten en schone handen te houden. ik heb zelfs eens op het punt gestaan verder te gaan met een eenmansfraktie. zover is het niet gekomen, ik heb alles op alles gezet om mijn fraktie de goede keuze te laten maken en dat is gelukt. het kan, maar je moet het willen en niet bang zijn je comfortabele zetel op te moeten geven.

 

3 reacties

Om die comfortabele zetel, daar gaat het om. Er in zitten, geeft aanzien en macht. Het zijn twee waardeloze knakkers. Ik zag de stemming, ik word er niet goed van.

Dag lief..

buitenkans

02 November 2011 om 14:46

Dat opgeven van dat beetje macht,dat is het probleem. Dan wordt er gewrongen tot de spiegel 's avonds een beetje normaal beeld geeft. En ze durven kijken.Groeten Izeirna
izerinalin

02 November 2011 om 15:33

Het zijn gewoon een stel niksnutten,en het is een politiekspel, maar het CDA word de verliezer, net goed.
wijari

02 November 2011 om 16:30

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.