blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

weer uit de computer gevallen

5 reacties

vanmorgen kwam de wijkverpleging weer niet opdagen. ik stond niet ingepland. na 7 jaar blijk ik steeds weer uit hun computer te vallen. ik heb even geïnformeerd of ze doorgekregen hebben, dat ik wonderbaarlijk genezen ben. eigenlijk had ik wel verwacht dat er deze week weer iets mis zou gaan. mijn huishoudelijk verzorgster is weer terug en vertelde dat haar andere cliënte, die zelf nog best veel kan, wel vervanging had gekregen. we moesten de halfjaarlijkse evaluatie invullen en daar heb ik een paar keer op gezet, dat geen vervanging krijgen in mijn geval echt niet kan. niet dat dat wat zal uitmaken.

maar er zijn erger dingen en dat meen ik!!!!!!! ik heb wat problemen met me voortbewegen, maar voor de rest voel ik me gezond. heb geen pijn, heb geld genoeg om mijn vaste lasten en mijn eten te betalen. dus ik mag helemaal niet klagen. ga nu mijn brood smeren, dat ik zojuist heb gehaald.

5 reacties

En je houd zo dapper de moed erin ondanks dat het tegek is voor woorden, Groetje
Trui[tjes] Perikelen

01 November 2011 om 12:25

Wat een slecht comptersysteem. Dat zal helaas nog wel eens gebeuren. Groeten Izerina
izerinalin

01 November 2011 om 13:02

is al 3 keer gebeurd, izerina en steeds ben ik alleen de klos.
wilgenroosje

01 November 2011 om 13:03

Raar hoor Rosa, of het zijn knoeiers met de computer.Als ik zo rond me kijk in weblog land neem ik het liefst mijn eigen pakje op de rug.
wijari

01 November 2011 om 14:00

Je hebt je zegeningen geteld; heel belangrijk. Toch wel vreemd hoor, dat je steeds uit de computer verdwijnt... Volhouden met klagen, zou ik zeggen.
Tuinfluiter

01 November 2011 om 16:39

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.