blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

krimp

4 reacties

de put was nog nooit zo diep als gisteren. de dag begon slecht en het werd steeds slechter. begin van de middag heb ik een klacht ingediend tegen de gezinszorg, die me vertelde voor mij geen stap harder te willen lopen. het was het enige wat ik kon doen. om te proberen toch weer uit die put te klimmen, heb ik een hulplijn ingeschakeld. dat heeft goed geholpen en mijn dank is groot. dus nu weer over tot de orde van de dag.

die orde is trouwens meer wanorde. de krant staat dezer dagen vol over krimpregio's. men doet alle mogelijke moeite om het inwonertal in bepaalde regio's op peil te houden. dat mag geld kosten. mijn indruk is dat er wel voorwaarden gesteld worden aan nieuwe inwoners. want mauro, die in of in de buurt van zo'n krimpregio in limburg woont, is niet welkom. die sturen we weg. ik zeg bewust we, want we hebben allemaal schuld. 

ik ga proberen me niet te ergeren aan kortzichtige mensen, die het hebben over "eigen volk eerst" en dingen in die trant. en ik ga nog minder mijn mond houden dan ik al deed. lekker puh.

 

4 reacties

wat een aardige gezinszorg......maar niet heus. goed dat je een hulplijn hebt ingeschakeld.

er wordt een heel smerig spel gespeeld met mensen, hoop dat ze zelf krimpen......

Onbekend

29 October 2011 om 11:52

Fijn de orde van de dag....en een knappe prestatie. ga jij er nog op uit vandaag, ik ga even kijken naar mijn dochter. Verder hebben Johnny en ik muziek uitgezocht, om de ipod opnieuw te laden met muziek.

Dag lieverdelief...

buitenkans

29 October 2011 om 12:39

Goed dat je een luisterend oor zocht. Alleen dit blog is niet genoeg om de hoeveelheid frustratie,die jouw situatie oproept te ventileren. Sterkte Roos. groeten Izerina
izerinalin

29 October 2011 om 14:19

Waarom kies je dan een beroep in de zorg Rosa, van mij mogen ze ontslagen worden.Net als de interieurverzorgster van M.

Wij houden hoop voor Mauro en een kus voor jou Kus

wijari

29 October 2011 om 16:34

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.