blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

brede opklaringen

2 reacties

ben een beetje draaierig. vannacht wilde het slapen eerst weer niet lukken. nadat ik een stukje kaas at ging het beter. in kaas zit n.l. dezelfde slaapverwekkende stof als in (warme) melk. omdat ik geen melk lust, neem ik mijn toevlucht tot kaas. het draaierig zijn komt denk ik omdat ik nu wat te vast heb geslapen.

een van de 3 wassen, die lagen te wachten heeft mijn begeleidster vanmorgen gedaan. ondertussen konden we dan toch koffie drinken. toen de was klaar was zijn we om boodschappen geweest, daarna gegeten en gewandeld. ook heeft ze de vloer nog wat aangeveegd. zoals we dat hier of misschien ook elders noemen: even de haren uit de ogen gedaan.

als mijn huishoudelijke hulp volgende week terug is hoeft ze niet te zoeken naar werk. de thuiszorgorganisatie verwachtte eigenlijk dat ik het werk door mijn begeleidster liet doen, maar in plaats daarvan hebben we gewandeld. dat kan maar 1 x per week en als het slecht weer is helemaal niet, dus heb ik mijn prioriteiten gesteld Smile ik heb nog geen werk gemaakt van mijn klachten, was te duf door slaapgebrek, maar het zit in de pen.

op het moment zit ik enorm te snoepen. ik zoek al heel lang naar een vervanger voor de drop, die ik 's middags eet. het liefst iets zonder koolhydraten en zout. de laatste dagen eet ik daarom zongedroogde tomaten, veel kauwwerk, geen koolhydraten, het leek ideaal. gisteren pas las ik het etiket, tomaten, zout en sulfiet. dat zout is een tegenvaller, dat sulfiet een meevaller. ik dacht namelijk dat ik daar overgevoelig voor ben, maar tot nu toe heb ik er geen last van.

vanavond komt dochter weer eten. chinees: tomatensoep met kroepoek en een halve loempia. tis voor elks zovee nie.

2 reacties

Toch geslapen..gelukkig.. Ik zou nooit op kaas komen. Dat is ook weer niks voor cholesterol...

Je scharrelt de boel toch een beetje rond. Gelukkig...leuk vanavond .  

 

buitenkans

27 October 2011 om 15:00

O dat doe ik ook wel eens een stukje kaas eten als ik niet kan slapen,maar ik wist niet dat je daar van in slaap kon komen.Geen wonder dat je draaierig bent.

M.haar huishoudelijke hulp is al een poosje ziek, je wil niet weten hoe het er bij haar uit ziet.Moeder maakt de dingen schoon die met hygiene te maken hebben en voor de rest kan ik er ook niets aan doen.Vanmiddag haar zomer voor winterkleding verwisselt.Thee gedronken en verteld hoe lang ze nog moet wachten om naar de kapper te gaan.De kookwekker gezet, en haar nog even gebeld om te kijken of ze weg was, nou zei M. de kookwekker is net afgelopen.

Vannacht weer lekker slapen Rosa ! Kus

wijari

27 October 2011 om 15:42

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.