blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

goedkoop is duurkoop

5 reacties

mijn computer is op het moment wat traag. ik denk dat het komt omdat ik een uitgebreide virusscan laat uitvoeren door mijn virusscanner. er is kans dat gisteren via de p.z.c. een virus op mijn pc terecht is gekomen. ik heb inderdaad een schermpje gekregen met iets over een script en ik weet niet of ik ja of nee geklikt heb. meestal klik ik nee, maar voor de zekerheid toch maar eens scannen.

ik lees de gratis online versie van de p.z.c., omdat dat voor mij veel handiger is en natuurlijk ook goedkoper. maar als er een virus op me wordt afgestuurd is het misschien duurder dan ik dacht. de laatste tijd blijkt internetsurfen veel gevaarlijker dan ik dacht. je zou toch denken dat overheidsinstanties en b.v. uitgeverijen een goede beveiliging hebben. van de particuliere gebruiker wordt verwacht dat ie er alles aan doet om veilig te internetten, daarom ging ik er van uit dat de grote jongens dat ook doen. niet dus.

o.k. nu iets positiefs. al is het met een bitter bijsmaakje. een lotgenote, die onlangs overleed, had 3 capes laten maken, die je over je hoofd kunt aantrekken en met een korte achterkant, zodat het niet gepropt zit als je in je rolstoel zit. een zomer- en een wintercape en een regencape. zaterdag werd me gevraagd of  ik ze wil hebben. als het een beetje wil is dan mijn 7-jarig probleem van 's winters niet alleen naar buiten kunnen opgelost. mijn plan om zelf zo'n jas te laten maken is niet doorgegaan. ik wilde dat van mijn vakantiegeld doen, maar kreeg geen kwijtschelding van gemeentelijke en waterschapsbelastingen, dus is het geld daar naar toe gegaan.

op de radio is op het moment jacques brel, ne me quitte pas. de zon schijnt, het leven is goed.

 

5 reacties

Dat zou fijn zijn, en DE oplossing voor je probleem, waar je al lang over tobt. De capes kunnen geen betere bestemming krijgen vind ik.

Dat trage is wel van de scanner ja...ik heb ook even gekeken, maar ik ben er gisteren niet op geweest. Dat wordt voor bedrijven, en vervolgens voor ons nog een probleem, die virussen.

Mooi Jacques Brel...en een zonnetje...meer moet dat niet zijn.

buitenkans

03 October 2011 om 11:52

mijn virusscanner gaf aan dat het foute boel was op de site van de pzc

heb de boel meteen weggeklikt

Cyberbelle in ballingschap

03 October 2011 om 11:57

Fijn,dat je op die manier warm gekleed naar buitenkunt. Groeten Izerina
izerinalin

03 October 2011 om 15:04

Beetje bitter, maar ook een beetje zoet....dat de capes bij jou terechtkomen, precies op de goede plek!
C. Jansens

03 October 2011 om 16:39

@is nog een idee zeg, met mayo...haha..zo heeft iedereen zijn gekkigheid he. Mijn man at graag een korstpaptaarte met filetamerican.....ik vind boterhamworst met hagelslag wel lekker. En pure chocolade met paprikachips. Voor de rest alles goed...haha

Welterusten 

C. Jansens

03 October 2011 om 21:58

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.