blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

paradijselijke dierendag

1 reactie

vandaag is er een dierendagevenement op het spuiplein. prachtige dag er voor. de kraampjes vielen wat tegen. maar toch heb ik een kadootje voor poof op de kop getikt: een goodiebag van het dierencrematorium. onder luid protest van mijn dochter liet ik me daar voorlichten over wat te doen als poof haar einde is gekomen. hopelijk duurt dat nog heel erg lang.

een hondentrimster heeft poof voor een deel geplukt en haar kop bijgeknipt. er bleek een mooie  roodbruine kleur te zitten onder het grijze haar. de trimster komt ook aan huis, dus misschien dat ik haar wel eens laat komen. maar eerst sparen voor de hondenfluisteraar, die er ook stond. poof's uiterlijk kan wachten, maar om haar gedrag om te buigen is professionele hulp nodig.

het was heel gezellig op het plein, veel mensen met honden in allerlei soorten en maten. er liep ook een ganzenhoeder met ganzen. een bordercollie zorgde dat ze netjes in de pas bleven lopen. de zon scheen volop en bijna alle terrassen zaten vol met belgische en duitse toeristen. veel daarvan ook met honden. slechts 1 terras had bijna geen klanten, van het restaurant met de slechte bediening. zelfs toeristen weten dat blijkbaar.

het terras van onze keuze zat vol, maar er was een goed alternatief. we hebben daar geluncht. salade nicoise en garnalenkroketten met vers bruin brood. meer moet dat niet zijn Smile

als het wat slechter weer wordt kan ik altijd nog de broekriem aanhalen, maar nu neem ik het er nog even van. 

1 reactie

Rosa, als ik het zo lees, wat een heerlijke dag. Het komt ook wel door dit mooie weer denk je niet.

Wat zal poof d'r mooi uitzien, ik lees dat je al vooruit hebt gedacht, dat het is goed, dat moet je doen. Het is altijd iets dat wordt uitgesteld, de goodiebag.

Wat een lekkere lunch. ik at een bruin broodje, met oude kaas en verse vijgen. Ook lekker.

Ik ben blij met jouw mooie dag..

 

buitenkans

01 October 2011 om 14:49

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.