blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

mooi en lelijk

5 reacties

eigenlijk: weergaloos mooi en walgelijk lelijk. ook al kom ik meestal niet verder dan een paar honderd meter van mijn huis ik houd mijn ogen wagenwijd open, want er valt van alles te zien.

ik stond bij de deli france op mijn broodje te wachten, keek even opzij en schrok. naast me stond een lange gedaante, ongeveer 2 meter, gehuld in een gewaad dat in kleur verliep van lichtlila tot donkerrood. eerst dacht ik dat het een pop was, toen zag ik een 2e gedaante, iets kleiner, gekleed in een even kleurrijk gewaad oranje/geel/rood. het bleken 2 afrikaanse vrouwen te zijn, die als bij toverslag opeens overgeplaatst waren van afrika naar hoeverzinjehet breskens. 

ik probeerde de vrouwen niet aan te staren, ik vond ze zo verschrikkelijk mooi. ik hoop ze nog vaak tegen te komen, net wandelende schilderijen.

vanwege het mooie weer hebben we een heel eind gewandeld. alle zintuigen genoten. ik rook de herfstbladeren, hoorde de hanen in de duinen, zag bessen, rozenbottels, eikels en beukennootjes. op de terugweg zag ik iets stuitends. op een van de bankjes in het centrum zat een ouder echtpaar een ijsje te eten. de man van het stel had het nodig gevonden zich bijna helemaal uit te kleden, zodat iedereen die langs hem liep geconfronteerd werd met zijn onsmakelijk uitgedijde bierbuik.

het was trouwens niet eenvoudig over de trottoirs te rijden vandaag. overal stonden huishoudtrapjes en ladders. iedereen was druk bezig de buitenboel op te schilderen. ik genoot van de bedrijvigheid, het was een schonen dag.

5 reacties

kvind eigenlijk nog wel.....een schonen dag. Je ritje zit erop, maar de schonen dag gaat hoop ik verder....

Kleurrijk die kleding...mooi om te zien. Je kon hopelijk snel voorbij die buik racen.

Ik vind het fijn te leze dat je zo genoten hebt. Lekker broodje gekocht? 

C. Jansens

29 September 2011 om 14:46

Misschien dat het weer die vrouwen een beetje aan thuis deed denken. Ik vraag me altiid af of ze heimwee hebben. Groeten Izerina
izerinalin

29 September 2011 om 15:43

Een schoonen dag, als je dat hebt ervaren, zit je goed. Dat gloeit na zo'n dag. Heerlijk.

Ja zo'n buik is er ook hè, en ook nog bloot. Gelukkig was er meer schoons dan bloots.

Ik ga je doosje opsturen, ik weet even nog niet waarin, maar het komt.

buitenkans

29 September 2011 om 15:53

misschien in een doosje...dat doosje?Lachend
C. Jansens

29 September 2011 om 16:30

Foei lelijk al die grote blote buiken, zeg ik tegen mijn man hoeveel maanden is hij zwanger.Maar ik zie ook veel mooie mannen.Knipoog
wijari

29 September 2011 om 20:03

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.