blij dat ik rij voorheen wilgenroosje

leven met beperkingen is geen beperkt leven

doe 's normaal man!

1 reactie

gistermiddag viel ik met mijn neus in de boter. dochter was hier en ging even rusten. nam poof mee naar boven en het was stil in de kamer. ik zette de t.v. aan en zag de geblondeerde stand-up-comedian aan het werk, die nog respectlozer als de dag er voor naar de minister-president riep: doe 's normaal man. nu kun je die man veel verwijten, maar niet dat ie niet normaal doet, hij is abnormaal normaal vind ik.

de samenleving verhuftert en ik hoop heel erg, dat de regeringspartijen daar nu eindelijk eens wat tegen doen, te beginnen in eigen gelederen. in een week waarin iedereen financiële donkere wolken boven zich ziet hangen, ziet men een figuur aan het werk, die zeer goed betaald wordt voor zijn theaterspel. niet alleen neemt ie de regering niet serieus, maar ook zijn eigen kiezers niet. hij beloofde meer geld voor ouderenzorg, maar nu hij de kans krijgt daar voor te zorgen,  kiest ie er voor om de cabaretier uit te hangen. en nog niet zo'n erg goede ook.

dit is voorlopig het laatste woord dat ik er over zeg. het t-shirt met de nu al beroemde kreet ga ik niet bestellen. wel ga ik op zoek naar een boerka, om mijn solidariteit te tonen met vrouwen, die voor het dragen daarvan beboet gaan worden en dus voortaan binnen moeten blijven. in de 5 jaar dat ik hier rondrij heb ik nog nooit een politieagent gezien, dus ik denk dat ik weinig kans maak bekeurd te worden.

1 reactie

Gister zag ik een foto van dat geblondeerde figuur zijn vrouw(wist niet dat hij die had)ze keek naar beneden zodat je haar gezicht niet goed kon zien ,zou ze zich ook schamen voor het gedrag van die  vent.

 groetjes Chris

chris 112

23 September 2011 om 14:06

Plaats een reactie

U bent nog niet ingelogd; hierdoor kunt u nog geen reactie plaatsen.
Ga eerst na de inlogpagina. Als u geen ZeelandNet abonnemenent heeft kunt u een gast-account gebruiken.